جهش تولید با مشارکت مردم
دانشگاه علوم پزشکی شیراز
جهش تولید با مشارکت مردم
  • 1402/07/09
  • - تعداد بازدید: 193
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
مرکز بهداشت شهدای انقلاب

تعطیلی ۲۰ واحد تهیه و توزیع مواد غذایی متخلف در شیراز

رییس مرکز بهداشت شهدای انقلاب شیراز، از تعطیلی ۲۰ مرکز تهیه و توزیع مواد غذایی به دلیل رعایت نکردن شیوه نامه های بهداشتی خبر داد.

به گزارش روابط عمومی مرکز بهداشت شهدای انقلاب، دکتر «کمال فخرپور» با اعلام این خبر گفت: در راستای تشدید نظارت های بهداشتی بر وضعیت سلامت مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی، ۲۰ واحد تهیه و توزیع مواد غذایی، به دلیل تخلفات بهداشتی از سوی بازرسان بهداشت محیط این مرکز تعطیل شد.

او افزود: متصدیان مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی باید به نحوه رعایت شیوه نامه های بهداشتی به ویژه کنترل نقاط بحرانی در مراکز عرضه و طبخ مواد غذایی، از جمله رعایت زنجیره سرما و گرما در مواد غذایی به منظور حفظ سلامت عمومی و امنیت غذایی توجه بیشتری داشته باشند.

مسوول واحد بهداشت محیط مرکز بهداشت شهدای انقلاب نیز در این زمینه گفت: دمای مناسب برای نگهداری مواد غذایی در یخچال (صفر تا ۴ درجه سانتیگراد) و فریزر (منفی ۱۸ درجه سانتیگراد) است و دمای مناسب برای نگهداری مواد غذایی گرم تا زمان عرضه به مشتری، حداقل ۶۵ درجه سانتیگراد است.

مهندس «محمدحسین کیانفر» با بیان این که نگهداری مواد غذایی در فاصله دمایی ۴ تا ۶۵ درجه سانتیگراد بیش از دو ساعت بسیار خطرناک است، افزود: بسیاری از مسمومیت های غذایی، ناشی از عدم توجه به این موضوع مهم است؛ همچنین توجه به رعایت دمای پخت مواد غذایی به طوری که تمام قسمت های مواد غذایی کاملا پخته شود، از موارد مهم و ضروری محسوب می شود.

او با اشاره به برخورد قانونی با متخلفان و تهدید کنندگان سلامت عمومی، از شهروندان خواست گزارش ها و شکایت های خود در زمینه تهیه و عرضه غیرمجاز مواد غذایی را از طریق سامانه ۱۹۰ ثبت و پیگیری کنند.

پایان خبر

 

 

  • گروه خبری : آخرین اخبار,اخبار وب دا
  • کد خبری : 89111
مهدی  آذین فر
خبرنگار

مهدی آذین فر

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

تنظیمات قالب