جهش تولید با مشارکت مردم
دانشگاه علوم پزشکی شیراز
جهش تولید با مشارکت مردم
  • 1403/08/21
  • - تعداد بازدید: 129
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
شبکه بهداشت و درمان شهرستان فیروزآباد

تعطیلی کارگاه تولید سوسیس و همبرگر غیر بهداشتی در شهر فیروزآباد

از سوی بازرسان بهداشت محیط شبکه بهداشت و درمان شهرستان فیروزآباد با هماهنگی مقام قضایی و همراهی نیروی انتظامی، یک کارگاه غیرمجاز تولید سوسیس و همبرگر در فیروزآباد تعطیل شد. 

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان فیروزآباد، کارشناس مسوول بهداشت محیط این شهرستان گفت: در راستای حفظ سلامت عمومی و تامین امنیت غذایی شهروندان، یک کارگاه غیرمجاز تولید سوسیس و همبرگر در شهر فیروزآباد از سوی بازرسان بهداشت محیط شبکه بهداشت و درمان این شهرستان با هماهنگی مقام قضایی و همراهی عوامل انتظامی و کارشناس حقوقی شبکه تعطیل و پرونده متخلفان برای گذراندن مراحل قانونی به دادستانی ارسال شد.

مهندس «علی یار ترابی» افزود: در این کارگاه، تجهیزات و مواد اولیه غیربهداشتی برای فرآوری و تولید غیرمجاز محصولات گوشتی کشف و جمع آوری شده است.

او با اشاره به عدم رعایت نکات بهداشتی و استانداردهای لازم در این مکان تاکید کرد: اینگونه فعالیت‌ ها، تهدید جدی برای سلامت عمومی جامعه محسوب می‌شود.

این کارشناس مسوول بهداشت محیط با تاکید بر اهمیت نظارت بر بهداشت مواد غذایی گفت: کارشناسان بهداشت محیط فیروزآباد به طور مستمر واحدهای تولیدی در این شهرستان را بررسی می کنند تا سلامت جامعه حفظ شود. 

ترابی از شهروندان خواست در صورت مشاهده هرگونه فعالیت مشکوک در زمینه تولید و یا فرآوری غیر مجاز مواد غذایی، با سامانه ۱۹۰ رسیدگی به شکایات مردمی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و یا شبکه بهداشت و درمان شهرستان تماس بگیرند. 

پایان خبر

 

 

  • گروه خبری : آخرین اخبار,اخبار وب دا
  • کد خبری : 112615
مهدی  آذین فر
خبرنگار

مهدی آذین فر

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

تنظیمات قالب