جهش تولید با مشارکت مردم
دانشگاه علوم پزشکی شیراز
جهش تولید با مشارکت مردم
  • 1401/11/30
  • - تعداد بازدید: 82
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

تشدید نظارت بهداشتی بازرسان سلامت محیط کازرون بر واحدهای صنفی بیرون بر و رستوران ها

.

کارشناس مسوول واحد سلامت محیط مرکز بهداشت شهید «پیرویان»
کازرون، از تشدید نظارت کارشناسان سلامت محیط این شهرستان بر رعایت موازین بهداشتی
در رستوران ها و واحدهای عرضه غذای بیرون بر، خبر داد.

 


به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان کازرون، مهندس
«محمد احمدی» گفت: در هفته دوم تشدید بازرسی ها، کارشناسان سلامت محیط رعایت
مواردی مانند وضعیت بهداشت فردی، بهداشت ابزار و تجهیزات کار و بهداشت مواد غذایی
از سوی متصدیان واحدهای صنفی را بررسی می کنند.



او افزود: استفاده از ظروف یک بار مصرف مجاز برای مواد
غذایی داغ و استفاده از روغن های مخصوص سرخ کردن مواد غذایی از موارد مورد تاکید
بازرسان در این بازدیدهای نظارتی است و با استفاده از دستگاه های پرتابل، پراکسید
روغن های مخصوص سرخ کردن ارزیابی می شود.



این کارشناس سلامت محیط از شهروندان خواست موارد تخلفات
بهداشتی را در تماس با سامانه تلفنی 190 رسیدگی به شکایات وزارت بهداشت، درمان و
آموزش پزشکی اطلاع رسانی کنند./س.تدینی



پایان خبر



  • گروه خبری : آخرین اخبار,اخبار وب دا
  • کد خبری : 74561
کلیدواژه
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

تنظیمات قالب