تحول در زیرساخت های فناوری سلامت دانشگاه علوم پزشکی شیراز در دولت مردمی
معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی شیراز، با گرامیداشت یاد شهید آیت الله دکتر «سید ابراهیم رئیسی» و دیگر همراهان شهید خادم ملت، از ایجاد تحول در زیرساخت های فناوری سلامت دانشگاه علوم پزشکی شیراز در دولت مردمی خبر داد.
به گزارش روابط عمومی معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز، دکتر «محمد هاشم هاشم پور» گفت: اساسی ترین زیرساخت فناوری سلامت ایجاد شده در دانشگاه علوم پزشکی شیراز، بهره برداری از پارک علم و فناوری سلامت شیراز در دی سال 1401 بود.
بهره برداری از پارک علم و فناوری سلامت
او افزود: با استقرار بخشی از شرکت های تولید کننده محصولات دانش بنیان حوزه سلامت در این پارک، زمینه ساخت و عرضه محصولات پزشکی در استان، بیش از پیش فراهم شد و با اختصاص فضای کارگاهی به فناوران، دو خط تولید محصولات در دی و بهمن سال 1402 نیز در این مجموعه به بهره برداری رسید.
دکتر هاشم پور با اشاره به برنامه های گسترش فضای اداری و کارگاهی این مجموعه فناورانه افزود: مطالعات مرحله نخست ساخت برج پارک علم و فناوری سلامت شیراز و طراحی سازه ای آن در پردیس دانشگاهی صدرا، نیز از مهر سال 1402 آغاز شد که نویدبخش گسترش حمایت از شرکت های دانش بنیان و توسعه کارآفرینی است.
بهره برداری از اتاق تمیز برج پژوهشی محمد رسول الله(ص)
این عضو هیات رییسه دانشگاه، راه اندازی اتاق تمیز برج پژوهشی محمد رسول الله (ص) در بهمن سال 1401 را یکی دیگر از اساسی ترین زیرساخت فناوری سلامت ایجاد شده در دانشگاه علوم پزشکی شیراز، در دولت مردمی آیت الله رئیسی، عنوان کرد.
دکتر هاشم پور توضیح داد: این اتاق تمیز پیشرفته که با حمایت معاونت علمی، فناوری و اقتصاد
دانش بنیان ریاست جمهوری به بهره برداری رسید و فقط در چند ماه گذشته بیش از دو میلیارد تومان نیز از سوی دانشگاه برای تجهیز آن هزینه شده است.
او ابراز امیدواری کرد که این اتاق تمیز نوپا، در حمایت از تولید محصولات شرکت های دانش بنیان حوزه مهندسی بافت و سلول درمانی از جمله در زمینه استخوان، مفاصل، چشم و پوست و خدمت به بیماران نقش مهمی ایفا کند.
تجهیز آزمایشگاه مرکزی دانشگاه علوم پزشکی شیراز
معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه، همچنین با اشاره به افزایش تجهیزات آزمایشگاه مرکزی دانشگاه، به ویژه در یکسال گذشته، بیان کرد: یکی از این تجهیزات، دستگاه «Real Time PCR»است که با صرف هزینه 14 میلیارد ریال خریداری و در آزمایشگاه مشترک برج پژوهشی دانشگاه نصب شد.
دکتر هاشم پور در ادامه گفت: در شورای عالی آزمایشگاه مرکزی تحقیقات دانشگاه، بررسی نیازمندی های تجهیزاتی پژوهشگران و فناوران در حال بررسی است و تجهیزات اساسی دیگری نیز که تهیه آن به تصویب شورای یادشده رسیده است، به تدریج خریداری و برای استفاده مشترک در آزمایشگاه مرکزی جانمایی و مستقر می شود.
او حمایت از فناوران سلامت به ویژه شرکت های دانش بنیان، برای پاسخگویی به تامین نیازهای جامعه در خصوص تجهیزات، کالاها، داروها و مواد تشخیصی و درمانی را ضروری خواند و اعلام کرد: دانشگاه علوم پزشکی شیراز تا پایان کار دولت مردمی و با تاسی به شهدای خدمت، در این زمینه تمام توان خود را به کار خواهد بست.
پایان خبر