• 1402/07/26

تجمع اعتراضی دانشگاهیان علوم پزشکی شیراز در محکومیت جنایات رژیم غاصب اسرائیل در غزه

دانشگاهیان دانشگاه علوم پزشکی شیراز، با هدف محکوم کردن جنایات رژیم اشغالگر قدس، گرد هم آمدند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز، رئیس، معاونان، مدیران ارشد، اساتید، کارکنان و دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی شیراز ظهر امروز بیست و ششم مهر 1402 با حضور در محوطه دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی شیراز، جنایت های رژیم اشغالگر قدس به ویژه حمله به بیمارستان المعمدانی و حمله ددمنشانه به انسان های بی دفاع را محکوم کردند.

در این تجمع، جامعه دانشگاهی دانشگاه علوم پزشکی شیراز با سر دادن شعارهای «مرگ بر اسرائیل» و «مرگ بر آمریکا» و همچنین قرائت بیانیه از سوی دانشجویان دانشگاه، بر لزوم رسیدگی سریع سازمان های بین المللی و مدعیان حقوق بشر به وضعیت مردم مظلوم فلسطین و به ویژه ساکنان نوار غزه، تاکید کرده و از سازمان های بین المللی خواستند مانع ادامه جنایت های اسرائیل غاصب شوند.

مداحی مداح اهل بیت علیهم السلام و دعا برای سلامتی حضرت صاحب الزمان مهدی موعود(عج) از دیگر برنامه های این گردهمایی دانشگاهی بود.

این برنامه ظهر امروز بیست و ششم مهر 1402، در محوطه دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز برگزار شد.

مهدی  آذین فر

مهدی آذین فر