تاکید رییس دانشگاه علوم پزشکی شیراز در نخستین نشست شورای امر به معروف و نهی دانشگاه در سال 1402؛ ضرورت تلاش مدیران در برنامهریزی و آگاهی از افکار عمومی برای رفع چالش های حوزه سلامت
رییس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز در نخستین نشست شورای امر به معروف و نهی دانشگاه در سال 1402، بر ضرورت تلاش مدیران در برنامهریزی و آگاهی از افکار عمومی برای رفع چالش های حوزه سلامت تاکید کرد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز، دکتر «سید وحید حسینی» در این نشست با قدردانی از تلاش اعضای شورای امر به معروف و نهی دانشگاه، برنامهریزی و توجه ویژه مسوولان در راستای امر به معروف و نهی از منکر را یک ضرورت خواند و گفت: با بهره گیری از علم و فناوری های نوین باید سامانه ها و برنامهریزی ها طوری طراحی شود تا علاوه بر تشویق و ترغیب کارکنان در در حوزه های مختلف دانشگاه، امکان خطا کاهش و تکریم ارباب رجوع افزایش یابد.
او با تاکید بر تاثیر برخورد سیستماتیک و اصلاح امور اداری در کاهش امکان خطا؛ دستاورد این تلاش را حفظ جایگاه و عزت دانشگاه و کارکنان به عنوان مهمترین ارزش های سازمانی مجموعه سلامت برشمرد.
مسوول ارشد حوزه سلامت فارس با بیان تاثیرگذاری گسترده و عمیق اقدامات زیرساختی در سازمان گفت: لازم است اصلاح امور به نحوی انجام شود که در راستای رضایت خداوند باشد.
دکتر سید وحید حسینی با تاکید بر جایگاه امر به معروف و نهی از منکر عنوان کرد: اجرای امر به معروف و نهی از منکر موجب پیشگیری از چالش های سازمان می شود و باید زمینه ای فراهم شود تا مجموعه دانشگاه در مسیر صحیح حرکت کند.
تلاش در زمینه همراهی، وحدت و همکاری در مجموعه دانشگاه دیگر محور مورد تاکید رئیس دانشگاه علوم پزشکی شیراز در این شورا بود و امر به معروف و نهی از منکر در حوزه های سازمانی، اجتماعی و فرهنگی را بسیار لازم و موثر خواند.
دکتر «محمدحسین انباردار» دبیر ستاد شورای امر به معروف و نهی از منکر دانشگاه نیز در این نشست پیرامون اقدامات انجام شده در سال گذشته، توضیحاتی ارایه کرد.
حجت الاسلام و المسلمین «حجت اله نوایی» کارشناس امور فرهنگی و مذهبی ساختمان مرکزی دانشگاه نیز در این نشست ضمن تبریک دهه کرامت و گرامیداشت مقام دختر، امر به معروف و نهی از منکر را یک امر فطری و غریزی دانست و گفت: پرداختن به مقوله امر به معروف و نهی از منکر، تاکید بر واجبی است که نباید فراموش شود.
همچنین دیگر اعضای این شورا نیز گزارشی از مسایل مربوط به واحدهای زیرمجموعه و محیطی ارایه و پیرامون موضوعات سازمانی مختلف مرتبط با امر به معروف و نهی از منکر نظیر برخورد شایسته با ارباب رجوع، اصلاح ساختار اداری، شفافیت سازی، اصلاح فرآیندهای سازمانی، رصد حسن انجام کار، تکریم ارباب رجوع و فرهنگ سازی سازمانی تبادل نظر کردند.
نخستین نشست شورای امر به معروف و نهی از منکر در سال 1402با حضور رییس دانشگاه علوم پزشکی شیراز، امروز یکشنبه، سی و یکم اردیبهشت 1402 در دفتر ریاست دانشگاه و با حضور معاونان و مدیران ارشد دانشگاه برگزار شد.
پایان خبر
نظر دهید