سرمایه گذاری برای تولید
دانشگاه علوم پزشکی شیراز
سرمایه گذاری برای تولید
  • 1404/02/22
  • - تعداد بازدید: 79
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه

تاکید بر توسعه فناوری و حمایت از محصولات دانش‌بنیان در نشست رئیس دانشگاه علوم پزشکی شیراز و دبیر ستاد گیاهان دارویی معاونت علمی ریاست ‌جمهوری

نشست مشترک رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز با دبیر ستاد گیاهان دارویی معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست ‌جمهوری با محوریت گسترش همکاری‌ ها در زمینه توسعه فناوری و حمایت از محصولات دانش‌بنیان، ظهر امروز ۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۴ در دفتر ریاست دانشگاه برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز، در این دیدار، دکتر «سید بصیر هاشمی» با خیرمقدم به دکتر «دامون رزمجویی» دبیر ستاد گیاهان دارویی، ابراز امیدواری کرد که با تعمیق تعاملات و انعقاد تفاهم ‌نامه‌های همکاری، شاهد گام‌های مؤثرتری در مسیر توسعه فناوری، گسترش مراکز تحقیقاتی و حمایت هدفمند از شرکت‌های دانش‌بنیان در حوزه سلامت باشیم.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی شیراز با تاکید بر رویکرد حمایتی مجموعه مدیریتی دانشگاه نسبت به حوزه فناوری سلامت، گفت: هم‌افزایی و حمایت ‌های معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست‌جمهوری می‌تواند بستر مناسبی برای ارتقای خدمات سلامت، رشد مراکز نوآوری و تبدیل دستاوردهای علمی به محصولات دانش‌بنیان فراهم کند.

در ادامه این نشست، دکتر دامون رزمجویی ضمن تقدیر از جایگاه علمی و پژوهشی استان فارس و دانشگاه علوم پزشکی شیراز، بر لزوم تمرکز بر پیشرفت‌های فناورانه در حوزه سلامت تأکید کرد و گفت: دانشگاه علوم پزشکی شیراز همواره یکی از قطب‌های برجسته پزشکی کشور بوده و ظرفیت‌های انسانی جوان، پویا و توانمندی در آن حضور دارند که می‌توانند نقش موثری در مسیر توسعه دانش‌بنیان ایفا کنند.

وی با اشاره به بازدیدهای انجام‌شده از مراکز تحقیقاتی، شرکت‌های دانش‌بنیان و مراکز رشد دانشگاه، از مسئولان دانشگاه خواست تا با اولویت‌بندی نیازهای حوزه فناوری و پژوهش، حمایت مؤثرتری از شرکت‌هایی که موفق به تولید محصول شده‌اند، به‌ویژه در زمینه فروش و تجاری‌سازی این محصولات به عمل آورند.

در این نشست، معاونان دانشگاه نیز با ارائه راهکارهایی، بر ضرورت گسترش همکاری‌های دوجانبه با هدف تقویت زیست‌بوم نوآوری، ارتقای تولیدات فناورانه و توسعه شرکت‌های دانش‌بنیان در حوزه سلامت تأکید کردند.

این جلسه در راستای تقویت تعاملات علمی و پژوهشی میان دانشگاه علوم پزشکی شیراز و معاونت علمی ریاست‌جمهوری برگزار شد و چشم‌اندازهای تازه‌ای برای همکاری‌های آینده ترسیم شد.

پایان خبر

 

 

  • گروه خبری : آخرین اخبار,اخبار وب دا
  • کد خبری : 123953
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

تنظیمات قالب