• 1402/07/27

بیانیه کادر درمان استان فارس در محکومیت جنایات رژیم صهیونیستی در غزه

کادر درمان استان فارس در محکومیت حمله اسرائیل جنایتکار به بیمارستان المعمدانی غزه بیانیه ای صادر کرد.

به گزارش روابط عمومی معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز در این بیانیه آمده است:

بار دیگر خوی وحشیگری و ددمنشانه رژیم غاصب صهیونیستی فاجعه‌ای آفرید و قلب آزاد اندیشان را در سراسر دنیا به درد آورد.

بمباران بیمارستان المعمدانی غزه و شهادت صدها نفر کادر درمانی و زن و کودک بی گناه در شرایطی به وقوع پیوسته است که این رژیم منحوس برای جبران شکست غیرقابل ترمیم و بازسازی هیمنه پوشالی خودساخته‌اش از هیچ اقدام جنایتکارانه ‌ای فروگذار نمی ‌کند.

ما فرزندان جبهه حق و مقاومت همچون پدران و گذشتگانمان در راه آرمان انسانیت آماده جانبازی و رزم هستیم و از هیمنه پوشالی اهل ظلم و سیاهی نمی هراسیم.

کادر درمان استان فارس ضمن محکومیت این جنایات به ویژه تعرض به بیمارستان ها، اماکن درمانی و غیر نظامی و به شهادت رساندن زنان و کودکان بی دفاع که بر خلاف تمامی معیارهای عقلی، انسانی، وجدانی و با نقض تمامی قوانین بین المللی در حال وقوع است با تأسی به ائمه اطهار(ع) و آرمان های اسلامی در راستای پاسداشت آرمان ها و خون شهدای گرانقدر فلسطین از همه مسلمانان و آزادگان جهان برای محکوم نمودن این عمل غیر انسانی شیاطین و قدرت های استکباری و حمایت از مردم بی دفاع فلسطین و غزه و حل ریشه ای مساله اشغال قدس شریف دعوت می نمائیم.

ایمان داریم که به حول و قوه‌ الهی و به مدد مجاهدت جوانان غیور فلسطینی و حمایت‌ های آزادگان عالم و ملت‌های مسلمان، نابود شدن اسرائیل دیری نخواهد پایید و آزادی قدس شریف محقق خواهد شد.

کادر درمان استان فارس

مهدی  آذین فر