• 1402/12/16
معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی شیراز خبر داد:

برگزاری کارگاه تفکر نقادانه ویژه مسوولان استعدادهای درخشان دانشگاه

معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی شیراز با توجه به اهمیت پیشرفت و هدایت تحصیلی دانشجویان استعداد درخشان دانشگاه، از برگزاری یک دوره کارگاه تفکر نقادانه ویژه مسوولان استعدادهای درخشان دانشکده های دانشگاه و کارشناسان مرتبط خبر داد.

به گزارش روابط عمومی معاونت آموزشی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز، دکتر «افشین امینی» گفت: این کارگاه در چارچوب برنامه جامع هدایت و ارتقای نگرش و بهره وری از دانشجویان استعداد درخشان و با هدف آموزش شیوه مواجهه با استعداد برتر و راه های هدایت دانشجو برای استفاده از ظرفیت ‌های هوشی و دانشی آنها برگزار شد.

او افزود: در این کارگاه آموزشی، روش های استاندارد پرورش هوش هیجانی و طراحی ایده های خلاقانه برای حل یک مشکل، مورد بحث و گفت و گو قرار گرفت.

کارگاه تفکر نقادانه به همت اداره استعدادهای درخشان دانشگاه و با تدریس دکتر «کجوری» و دکتر «رضایی» از اساتید هیات علمی دانشگاه برگزار شد.