• 1403/02/24
شبکه بهداشت و درمان بیضا

برگزاری نمایشگاه جوانی و جمعیت در مصلای نماز جمعه شهرستان بیضا

در راستای اجرای برنامه های هفته ملی جمعیت، نمایشگاه جوانی جمعیت و فرزندآوری در محل برپایی نماز جمعه شهرستان بیضا، برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان بیضا، رئیس شبکه با اشاره به برپایی این نمایشگاه  با هدف ترویج فرهنگ فرزندآوری و پیشگیری از تک فرزندی گفت: در این نمایشگاه اقداماتی مانند غربالگری فشارخون، نصب  بنر، پوستر و موارد آموزشی تصویری و توزیع پمفلت و آموزش هایی در زمینه نهادینه سازی فرهنگ فرزندآوری از سوی کارکنان شبکه بهداشت و درمان شهرستان به نمازگزاران ارایه شده است.

دکتر «سعید اکبری» ادامه داد: فرزند، موجب انس و محبت در خانواده‌ ها می ‌شود و مراقبت ‌های قبل، حین و بعد از بارداری برای سلامت مادر و نوزاد ضروری است.

او افزود: جمعیت جوان مهم ترین پایه قدرت و توسعه در کشور محسوب می ‌شود، بنابراین همه باید با اجرای سیاست های جمعیتی از کاهش نیروی جوان و پویا در جامعه جلوگیری کنیم.

در طی برپایی این نمایشگاه، امام جمعه، فرماندار، بخشدار و روسای ادارات بیضا از این نمایشگاه بازدید کردند.

مهدی  آذین فر

مهدی آذین فر