• 1403/05/28

برگزاری نشست هم اندیشی مشاور عالی رییس دانشگاه علوم پزشکی شیراز با پرستاران مرکز آموزشی درمانی خلیلی

مشاور عالی رییس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز با هدف بررسی مطالبات پرستاران، با کادر درمان مرکز آموزشی درمانی خلیلی، دیدار و گفت و گو کرد.

به گزارش روابط عمومی مرکز آموزشی درمانی خلیلی، مشاور عالی رییس دانشگاه علوم پزشکی شیراز، با قدردانی از تلاش های پرستاران  در راستای خدمت رسانی به مردم و بیماران، بر اهمیت و نقش تاثیرگذار پرستاران در خدمت تاکید کرد.

دکتر «محمود نجابت»، مطالبات پرستاران و کارکنان حوزه بهداشت و درمان را به حق دانست و پرستاران را تلاشگران واقعی و شب بیداران در مراقبت از بیماران به ویژه در دوران مقابله با کرونا، توصیف کرد.

او در ادامه از تلاش مسوولان دانشگاه در راستای تامین مطالبات بر حق پرستاران، خبر داد.

این نشست که با حضور مشاور عالی رییس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز، مشاور معاونت توسعه مدیریت و منابع دانشگاه، مدیر امور مالی دانشگاه علوم پزشکی شیراز، معاون دفتر پرستاری استان، مدیران گروه های چشم و گوش، رئیس و مدیر بیمارستان خلیلی، مدیر خدمات پرستاری و جمعی از پرستاران بیمارستان خلیلی در سالن اجتماعات این مرکز آموزشی درمانی برگزار شد، با ارایه مطالبی از سوی جمعی از پرستاران این مرکز، همراه بود.

مهدی  آذین فر

مهدی آذین فر