جهش تولید با مشارکت مردم
دانشگاه علوم پزشکی شیراز
جهش تولید با مشارکت مردم
  • 1402/12/20
  • - تعداد بازدید: 217
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

برگزاری آیین گرامیداشت روز جهانی رژیم درمانی

آیین گرامیداشت روز جهانی رژیم درمانگر به همت دانشکده تغذیه و علوم غذایی و انجمن تغذیه فارس برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشکده تغذیه و علوم غذایی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز، دکتر «سیاوش باباجعفری» رئیس دانشکده ضمن گرامیداشت روز جهانی رژیم درمانگر به اهمیت علم تغذیه و رژیم درمانی گفت: به مناسبت اعلام دومین چهارشنبه مارس هر سال به عنوان روز جهانی رژیم درمانگر هرساله مراسمی برگزار می شود.

او در ادامه با تاکید بر اهمیت نقش رشته تغذیه و کارشناسان و متخصصان این رشته در ارتقای سلامتی فردی و جامعه اشاره کرد.

رئیس انجمن تغذیه فارس ضمن تبریک روز جهانی رژیم درمانگر به اساتید، کارکنان و دانشجویان گفت: این مراسم به همت دانشکده تغذیه و علوم غذایی و انجمن تغذیه ایران شاخه فارس و با همکاری معاونت های درمان، بهداشت و غذا دارو دانشگاه علوم پزشکی شیراز و با حضور رئیس دانشکده، جمعی از اساتید و پیشکسوتان تغذیه و دانشجویان گروه تغذیه برگزار شد.

دکتر «عبدالحمید مصلی نژاد» تاکید کرد: بدون شک در توجه به اهمیت سلامت برای تمامی آحاد مردم، بیمه ها تنها مسیر ممکن هستند، ضمن اینکه سیاست های دولت نیز براین است که هزینه کرد هرگونه یارانه از مسیر بیمه ها صورت گیرد؛ لذا باید با منابع موجود اولویت ها به درستی انجام شود.

دکتر «سید محمد مظلومی» مدیر نظارت و ارزیابی مواد خوراکی، آشامیدنی و بهداشتی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی شیراز، درخصوص هدررفت و ضایعات مواد غذایی صحبت نمود و نحوه استفاده بهینه و مناسب از مواد غذایی و اهمیت این موضوع مطالبی بیان نمود.

در این آیین که در سالن 22 بهمن ساختمان مرکزی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز برگزار شد، دکتر «علیرضا منصوری» قائم مقام معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی شیراز، دکتر «شفیعی» نماینده سازمان نظام پزشکی و «مریم مهارت» نماینده معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شیراز، حضور داشتند.

پایان خبر

 

 

 

  • گروه خبری : آخرین اخبار,اخبار وب دا
  • کد خبری : 97454
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

تنظیمات قالب