• 1403/01/15

برپایی ایستگاه قدر سلامت به همت کانون بسیج جامعه پزشکی بیمارستان مادر و کودک شوشتری

همزمان با سومین شب از  شب های قدر، به همت  کانون بسیج جامعه پزشکی بیمارستان مادر و کودک شوشتری، ایستگاه قدر سلامت در مسجد  روستای مهدی آباد شهرستان شیراز، برپا شد.

به گزارش روابط عمومی بیمارستان مادر و کودک شوشتری، رییس کانون بسیج جامعه پزشکی بیمارستان، با تسلیت ایام شهادت حضرت علی(ع) و گرامیداشت شب های قدر گفت: ایستگاه قدر سلامت با هدف غربالگری بیماران مبتلا به دیابت و فشار خون بالا در مسجد روستای «مهدی آباد» شیراز برگزار شد.

«زهرا جابر انصاری» اضافه کرد: این اردو به همت 7 نفر از جهادگران بیمارستان مادر و کودک شوشتری با رویکرد شناسایی افراد مبتلا به فشار خون، قند خون و همچنین آموزش راه های پیشگیری و مقابله با بیماری های فشار خون و قند خون، پایش وزن، آموزش تغذیه مناسب در ماه مبارک رمضان، ارجاع به پزشک خانواده در صورت لزوم و توزیع داروی رایگان به مراجعان، برگزار شده است.

او ادامه داد: در این اردوی جهادی 115 خدمت به مراجعان و روزه داران، از سوی پزشکان عمومی و کارشناسان پرستاری و مامایی بیمارستان مادر و کودک شوشتری ارایه شد./ ن.اکبری

مهدی  آذین فر

مهدی آذین فر