جهش تولید با مشارکت مردم
دانشگاه علوم پزشکی شیراز
جهش تولید با مشارکت مردم
  • 1401/03/29
  • - تعداد بازدید: 30
  • زمان مطالعه : 4 دقیقه
در آستانه آغاز سفرهای تابستانی؛

برنامه تشدید نظارت های بهداشتی در ساعات غیر اداری و روزهای تعطیل ابلاغ شد

.

معاون بهداشت وزارت بهداشت در بخشنامه ای برنامه تشدید
نظارت های بهداشتی در ساعات غیر اداری و روزهای تعطیل را به دانشگاه ها و دانشکده
های علوم پزشکی کشور ابلاغ کرد.



به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی
درمانی شیراز به نقل از وبدا، در بخشنامه دکتر کمال حیدری به روسای دانشگاه ها و
دانشکده های علوم پزشکی کشور آمده است: با عنایت به شروع فصول گرم سال، تعطیلات
تابستانی و افزایش حجم سفرهای داخلی و در راستای کنترل و کاهش طغیان های احتمالی
ناشی از شیوع بیماری های منتقله از آب و غذا به ویژه  طغیان بیماری های اسهال
و التور و کنترل بیماری کووید19، تشدید نظارت های بهداشت محیطی هدفمند از مراکز
تهیه، طبخ، عرضه و فروش مواد غذایی، اماکن عمومی، بین راهی، اقامتی و مراکز و
اماکن مشابه و همچنین سامانه های آبرسانی، استخرهای شنا و شناگاه های طبیعی در
قالب اجرای برنامه تشدید نظارت ها در ساعات غیر اداری و روزهای تعطیل از ضروریات و
مورد انتظار می باشد
.



در ادامه این بخشنامه بر تامین و حفظ سلامتی آحاد جامعه و
دسترسی به آب و غذای ایمن و سالم و همچنین برخورداری از فضای مناسب و بهداشتی در
اماکن عمومی، بین راهی، اقامتی و امثال آن با اولویت کنترل بیماری کووید19 و نظارت
بر رعایت پروتکل های بهداشتی و برنامه ریزی علمیاتی برای اجرای برنامه مذکور تاکید
شده است
.



معاون بهداشت در ادامه این بخشنامه تصریح کرده است: رعایت
مفاد دستورالعمل تشدید نظارت ها و دستورالعمل بازرسی هدفمند و به کارگیری از
حداکثر توان کارشناسی، تجهیزات پورتابل بازرسی، یونیفرم و خودرو متحدالشکل با نصب
لگوی بهداشت و امکانات دانشگاهی به منظور اجرای صحیح برنامه مورد انتظار می باشد



بر اساس این گزارش اولویت های اجرای برنامه به شرح زیر
اعلام شده اند



1- حضور فعال همه رده های کارشناسی و بازرسی
از ستاد معاونت بهداشت تا سطح مراکز خدمات جامع سلامت در ساعات غیراداری و روزهای
تعطیل طبق دستورالعمل پیوست



2- رسیدگی به شکایات مردمی ثبت شده در سامانه
190
 



3- اطلاع رسانی تلفن های سامانه190 با اولویت
مشکلات موجود در مراکز و اماکن حساس ( مطابق دستورالعمل پیوست)



4- کنترل بهداشت و ایمنی مواد غذایی در سطح
عرضه به منظور پیشگیری از بروز طغیان بیماری های منتقله از آب و غذا  به ویژه
طغیان بیماری های اسهال و التور



5- بازرسی هدفمند از مراکز و اماکن حساس،
سامانه های آبرسانی، استخرهای شنا و شناگاههای طبیعی نظارت بر دفع بهداشتی فاضلاب
و تشدید کنترل کیفی آب و پروتکل های بهداشتی



 6- ثبت نتایج بازرسی بهداشتی و نمونه برداری در سامانه های موجود



7- نمونه برداری هدفمند از مواد غذایی سنتی و
صنعتی در سطح عرضه



 8- توجه به نظارت بر سرویس های بهداشتی به ویژه سرویس های بهداشتی
بین راهی



9- نظارت بر برنامه خودکنترلی و خوداظهاری
بهداشتی مراکز و اماکن دارای کارشناس مشاور بهداشت محیط و قرارداد با دفاتر خدمات
سلامت
 



 10-استفاده از توان بخش خصوصی در ساعات اداری و غیر اداری در صورت
ضرورت



 همچنین
پشتیبانی و تامین اعتبارات اجرایی برنامه با توجه به حضور همکاران در ساعات
غیراداری وروزهای تعطیل (از ساعت 8 لغایت20 در برخی از مناطق با توجه به موقعیت
مکانی و زمانی تا ساعت 24 شب توسط دانشگاه / دانشکده قابل تغییر می باشد) مورد
انتظار می باشد
./105



پایان خبر



 



  • گروه خبری : آخرین اخبار,اخبار وب دا
  • کد خبری : 62251
کلیدواژه
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

تنظیمات قالب