سرمایه گذاری برای تولید
دانشگاه علوم پزشکی شیراز
سرمایه گذاری برای تولید
  • 1405/05/13
  • - تعداد بازدید: 28
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
در سفر کاری معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی شیراز به شهرستان‌های سعادت‌شهر، خرم‌بید و قادرآباد انجام شد؛

بررسی میدانی وضعیت واحدهای تولیدی صنایع غذایی و مراکز ارائه خدمات دارویی

معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز، در سفری کاری به شهرستان‌های سعادت‌شهر، خرم‌بید و قادرآباد ضمن حضور در واحدهای تولیدی صنایع غذایی، بیمارستان‌ها و داروخانه‌ها، روند تولید، ارائه خدمات دارویی و مهم‌ترین مسائل و چالش‌های موجود را از نزدیک مورد بررسی و ارزیابی قرار داد.

به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز، معاون غذا و داروی دانشگاه در این سفر که با همراهی جمعی از مدیران این معاونت انجام شد، از تعدادی از واحدهای تولیدی صنایع غذایی بازدید کرد و بخش‌های مختلف خطوط تولید، فرآیندهای کنترل کیفیت، رعایت ضوابط فنی و بهداشتی و روند فعالیت واحدها مورد ارزیابی قرار داد و طی نشستی با مدیران این واحدها، مسائل و چالش‌های موجود، ظرفیت‌های توسعه و راهکارهای حمایت از تولید، ارتقای کیفیت محصولات و تسهیل فرآیندهای تولید را بررسی کرد.

دکتر «محمدجواد خشنود» با حضور در بیمارستان‌ها و داروخانه‌های شهرستان‌های سعادت‌شهر و خرم‌بید، روند ارائه خدمات دارویی، نحوه تأمین، نگهداری و توزیع دارو و فرآیندهای اجرایی مرتبط را مورد پایش قرار داد.

همچنین در بازدید معاون غذا و دارو دانشگاه و هیات همراه از داروخانه بیمارستان حضرت ولیعصر(عج) خرم‌بید، اسناد و فرآیندهای مالی داروخانه ارزیابی شد و دکتر خشنود نیز در گفت‌وگو و استماع مسائل و نیازهای مطرح‌شده از سوی داروساز و کارشناسان داروخانه، بر ضرورت ارتقای کیفیت خدمات دارویی، تأمین پایدار دارو، رعایت ضوابط حرفه‌ای و استمرار نظارت‌های تخصصی تأکید کرد.

معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی شیراز، هدف از این بازدیدها را تقویت ارتباط مستقیم معاونت غذا و دارو با واحدهای تولیدی و مراکز ارائه خدمات سلامت، شناسایی میدانی مسائل، حمایت از تولید، ارتقای کیفیت فرآورده‌های سلامت‌محور و بهبود فرآیندهای ارائه خدمات دارویی عنوان کرد.

دکتر «محمدعظیم رأفت» مدیر نظارت بر امور دارویی و دکتر «پیمان رمضانی» مدیر نظارت بر مواد غذایی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی شیراز نیز در این بازدید ها حضور داشتند.

پایان خبر

  • گروه خبری : اخبار وب دا,آخرین اخبار
  • کد خبری : 158082
کلیدواژه
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

تنظیمات قالب