• 1403/04/21
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

بازدید معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی شیراز از روند برگزاری آزمون جذب نیروی شرکتی دانشگاه

معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز از روند برگزاری آزمون جذب نیروی شرکتی دانشگاه علوم پزشکی شیراز بازدید کرد.

به گزارش روابط عمومی معاونت توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز، دکتر «سید ابوالفضل هاشمی اصل» ضمن قدردانی از دست اندرکاران برگزاری آزمون جذب نیروی شرکتی دانشگاه، بر روند برگزاری این آزمون نظارت کرد.

او با اشاره به اینکه متولی برگزاری آزمون و اعلام نتایج آن، شرکت «کار آفرینان آوای سلامت» است، اعلام کرد: تعداد شرکت کنندگان در این آزمون، هزار و 576 نفر بودند که از این تعداد، 338 نفر بانوان و هزار و 238 نفر آقایان هستند.

معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه در ادامه بیان کرد: پس از اعلام نتیجه، پذیرفته شدگان بعد از طی مراحل قانونی، به صورت شرکتی جذب حوزه‌های مختلف در دانشگاه علوم پزشکی شیراز خواهند شد.

همچنین دکتر «منصور فرزادفر» مدیر امور پشتیبانی و رفاهی دانشگاه نیز به صورت جداگانه از روند برگزاری این آزمون بازدید کرد.