• 1402/03/01

بازدید رئیس دانشگاه علوم پزشکی شیراز از پروژه های پردیس دانشگاه

رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز، با حضور در پردیس دانشگاه واقع در شهر صدرا از چند پروژه دانشگاه بازدید کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز، دکتر «سید وحید حسینی» ظهر امروز، یکم خرداد در پردیس دانشگاه واقع در شهر صدرا حضور یافت و بخش های مختلف مرکز مدیریت فوریت های پزشکی 115 دانشگاه را بازدید کرد.

رئیس دانشگاه در ادامه با حضور در مرکز جامع آزمون های دانشگاه علوم پزشکی شیراز، از بخش های مختلف این مرکز شامل سالن های برگزاری آزمون، سالن آمفی تئاتر و بخش اداری این مرکز بازدید کرد.

در این بازدیدها، دکتر «محسن رازقی» معاون آموزشی، دکتر «سید ابوالفضل هاشمی اصل» معاون توسعه مدیریت و منابع، مهندس «ابوذر پاریزی» مدیر روابط عمومی و تعدادی از مدیران ارشد دانشگاه، دکتر حسینی را همراهی کردند.

• گروه خبری : آخرین اخبار,اخبار وب دا,اخبار مدیریت روابط عمومی دانشگاه,اخبار عمومی سایت دانشگاه
مهدی  آذین فر

مهدی آذین فر