سرمایه گذاری برای تولید
دانشگاه علوم پزشکی شیراز
سرمایه گذاری برای تولید
  • 1404/02/22
  • - تعداد بازدید: 150
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
با هدف ارزیابی خدمات درمانی و تقویت تعامل با بخش خصوصی انجام شد؛

بازدید رئیس دانشگاه علوم پزشکی شیراز از بیمارستان چشم‌پزشکی دکتر خدادوست

ظهر امروز، رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز با همراهی جمعی از مدیران دانشگاه، از بیمارستان تخصصی چشم‌پزشکی دکتر خدادوست بازدید کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شیراز، دکتر «سید بصیر هاشمی» در این بازدید، طی نشستی با مدیران و مسئولان بیمارستان، ضمن مطلوب ارزیابی کردن وضعیت خدمات‌رسانی در این مرکز تخصصی، بر نقش مکمل مراکز درمانی دولتی و خصوصی در نظام سلامت استان تأکید کرد.

وی با اشاره به اینکه بیش از ۳۰ درصد از مراجعان مراکز درمانی استان فارس را بیماران غیر بومی، به ‌ویژه از استان‌های همجوار تشکیل می‌دهند، گفت: بیمارستان‌های دولتی و خصوصی در کنار یکدیگر، دو بال نظام سلامت برای ارتقاء کیفیت خدمات به بیماران هستند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی شیراز هدف از این بازدیدها را شناسایی چالش‌ها، تسهیل تعاملات و حمایت از مسیر ارتقاء سطح خدمات عنوان کرد و افزود: عدالت در سلامت و دسترسی همگانی به خدمات درمانی، از اولویت‌های راهبردی دانشگاه است.

در ادامه این برنامه، دکتر هاشمی با حضور در بخش ‌های جراحی، اورژانس و درمانگاه بیمارستان دکتر خدادوست، از نزدیک در جریان نحوه ارائه خدمات و دغدغه‌های کادر درمان قرار گرفت.

این بازدید میدانی ظهر دوشنبه، ۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۴، با همراهی جمعی از مدیران ارشد دانشگاه علوم پزشکی شیراز انجام شد.

پایان خبر

 

  • گروه خبری : آخرین اخبار,اخبار وب دا
  • کد خبری : 123952
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

تنظیمات قالب