سرمایه گذاری برای تولید
دانشگاه علوم پزشکی شیراز
سرمایه گذاری برای تولید
  • 1405/01/18
  • - تعداد بازدید: 240
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

اهدای عضو جوان 20 ساله، امید را به بیماران نیازمند بخشید

با رضایت خانواده شادروان «محمدحسین شهریاری» اعضای بدن این بیمار ۲۰ ساله که در سانحه تصادف دچار مرگ مغزی شده بود، به بیماران نیازمند پیوند عضو اهدا شد و بار دیگر جلوه‌ای ماندگار از ایثار و انسان‌دوستی را به جامعه منتقل کرد

به گزارش روابط عمومی بیمارستان حضرت امام خمینی (ره) آباده، رئیس بیمارستان گفت: پس از تایید مرگ مغزی این جوان 20 ساله که و با حضور تیم تخصصی پیوند اعضای شیراز، اقدامات لازم انجام و این بیمار برای طی مراحل اهدای عضو به بیمارستان تخصصی و فوق ‌تخصصی پیوند اعضا ابوعلی‌سینا شیراز منتقل شد.

دکتر «محمد کشاورز‌» بیان کرد: کبد، کلیه ها ، روده، قرنیه ها و پوست مرحوم «محمدحسین شهریاری» که به دلیل تصادف دچار مرگ مغزی شده بود، برای پیوند به بیماران نیازمند اهدا شده است.

وی با قدردانی از خانواده این مرحوم به ‌دلیل تصمیم آگاهانه و انسان‌دوستانه آنان، تاکید کرد: ترویج فرهنگ اهدای عضو در جامعه می‌تواند نجات‌بخش جان بیماران بسیاری باشد و نمونه‌های والایی از ایثار، همچون اقدام خانواده این مرحوم الگویی ماندگار برای جامعه به ‌شمار می‌رود.

پایان خبر

  • گروه خبری : اخبار وب دا,آخرین اخبار
  • کد خبری : 148832
مهدی  آذین فر
خبرنگار

مهدی آذین فر

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

تنظیمات قالب