در شب های ماه مبارک رمضان انجام شد؛
انجام 6 هزار و 887 بازرسی بهداشتی با حضور کارشناسان بهداشت محیط مرکز بهداشت شهدای والفجر
.
رئیس مرکز بهداشت شهدای والفجر از اجرای
طرح تشدید نظارت های بهداشتی بر مراکز تهیه، تولید، توزیع و عرضه مواد غذایی حساس
در ماه مبارک رمضان خبر داد.
به
گزارش روابط عمومی مرکز بهداشت شهدای والفجر، دکتر «علیرضا شریعتی» گفت: در ماه
مبارک رمضان امسال، بازرسان بهداشتی این مرکز با انجام 6 هزار و 887 بازدید از
مراکز تهیه، تولید، توزیع و عرضه مواد غذایی حساس به ویژه قنادی ها و مراکز طبخ
حلیم و آش، در دو نوبت کاری قبل از افطار و پس از افطار، تممی تلاش خود را
برای تامین سلامت مردم شهر شیراز به کار بستند.
او
با اشاره به سازماندهی این بازدیدهای نظارتی در قالب 56 تیم از کارشناسان بهداشت
محیط این مرکز افزود: نانواییها، آشپزخانهها، رستورانها، فستفودها، اغذیه
فروشی و قنادیها در اولویت کاری نظارتهای بهداشتی ماه مبارک رمضان قرار دارد.
دکتر
شریعتی بازدید از سایر واحدهای صنفی از جمله میوه فروشیها، مراکز عرضه گوشت،
مرغ، ماهی و مواد پروتئینی و دیگر مجموعههای فعال را دیگر محور بازدیدهای نظارتی
کارشناسان سلامت محیط مرکز بهداشت شهدای والفجر در ماه مبارک رمضان عنوان کرد.
رئیس مرکز بهداشت شهدای والفجر
با اشاره به مواردی از اخطار و تعطیلی طی بازدیدهای نظارتی ماه مبارک رمضان افزود:
این بازدیدها منجر به انجام 76 اقدام قانونی معرفی به تعزیرات، 16 مورد تعطیلی و
معدوم سازی چهار هزار و 91 کیلوگرم مواد غذایی فاسد و فاقد مشخصات شده است.
پایان
خبر
نظر دهید