جهش تولید با مشارکت مردم
دانشگاه علوم پزشکی شیراز
جهش تولید با مشارکت مردم
  • 1402/03/03
  • - تعداد بازدید: 340
  • زمان مطالعه : 5 دقیقه
در سفر تیم پایش دانشگاه به خرم بید در دومین روز از خرداد 1402 اعلام شد؛

انجام ۶۵۸ عمل جراحی و 198 زایمان در بیمارستان حضرت ولی عصر(عج) شهرستان خرم بید در سال ۱۴۰۱

در سفر تیم پایش دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز به شهرستان خرم بید، اعلام شد: ۶۵۸ عمل جراحی و 198 زایمان در بیمارستان حضرت ولی عصر(عج) شهرستان خرم بید در سال ۱۴۰۱ انجام شده است.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز، رئیس حوزه ریاست و مشاور رئیس دانشگاه در سفر نظارتی خود و تیم همراه به شهرستان های استان، هدف از این بازدیدها را ارزیابی توانمندی ها و نیازهای حوزه سلامت شهرستان های استان با توجه به امکان حل اغلب مسایل در سطح شهرستان ها، عنوان کرد و گفت: اعضای تیم نظارتی دانشگاه در این بازدیدها با حضور در بخش های مختلف حوزه سلامت شهرستان ها و شناسایی مسایل هر حوزه، راهکارهای لازم برای برطرف شدن آن موارد نیز ارایه می دهند.

دکتر «سید روح اله حسینی» افزود: موضوعات مهم تر و اساسی تر که نیاز مداخله مسوولان دانشگاه یا مقامات استان و وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی دارد نیز، از سوی اعضای تیم نظارتی به هیات رئیسه و مسوولان دانشگاه علوم پزشکی شیراز منتقل می شود تا در سطوح بالاتر مورد پیگیری قرار گیرد .

او هدف از سفر تیم پایش دانشگاه به شهرستان خرم بید را شناسایی، کمک و تلاش برای ارتقای وضعیت سلامت شهرستان خرم بید عنوان کرد و گفت: با بررسی های انجام شده، بهترین وضعیت اورژانس پیش بیمارستانی در فارس مربوط به شهرستان خرم بید است.

تیم پایش دانشگاه ابتدا در بخش نخست بازدید امروز ضمن شناسایی چالش های مجموعه سلامت شهرستان خرم بید، با هدف ارتقای وضعیت سلامت این مجموعه، با مسوولان سلامت این شهرستان نیز به هم اندیشی پرداخت.

بازدید از پایگاه اورژانس شهری 115 خرم بید از دیگر بخش های این سفر بود که اورژانس 115 این شهرستان با پنج پایگاه فعال اورژانس، هشت دستگاه خودروی آمبولانس و 30 نفر کادر به ارایه خدمات اورژانسی شهری و جاده ای می پردازد.

ارزیابی روند ارایه خدمات مرکز خدمات جامع سلامت ولی عصر (عج) صفاشهر دیگر بخش این سفر نظارتی بود که در این مرکز خدماتی مانند نظیر مامایی، بهداشت روان، بهداشت محیط و حرفه ای، پزشک خانواده، مراقب سلامت و مشاوره پیش از ازدواج مرکز بهار نکو به جمعیتی بیش از 3 هزار نفر ارایه می دهد و در حال حاضر، 140 مادر باردار در این مرکز خدمات مامایی دریافت می کنند.

بازدید از بخش های مختلف بیمارستان ولی عصر (عج) شهرستان خرم بید از دیگر برنامه های تیم پایش بود که این تیم نظارتی ضمن گفت گو با مسوولان، پزشکان و کارکنان بیمارستان، روند خدمات رسانی بخش های مختلف این مرکز درمانی مانند آزمایشگاه، احیا قلبی ریوی، تریاژ، رادیولوژی، اورژانس، بخش های اطفال، زنان و زایمان، اتاق عمل، جراحی، زایشگاه و دیالیز را بررسی کردند.

دکتر حسینی در این بیمارستان با 35 تخت مصوب، 28 تخت فعال و زیر بنای بیش از 6 هزار مترمربع، ضمن گفتگو با پزشک و کادر بهداشت و درمان این مرکز، شیوه ارایه خدمات به مراجعان به ویژه بانوان باردار را نیز بررسی کرد و توصیه هایی پیرامون بهبود خدمات رسانی سلامت به مسوولان این مرکز درمانی ارایه داد.

رییس بیمارستان ولی عصر (عج) و رییس شبکه بهداشت و درمان خرم بید ضمن قدردانی از حضور و نقش تاثیر گذار مسوولان و تیم پایش دانشگاه در این بازدید نظارتی یک روزه، اعلام کرد: ۱۷ متخصص، ۳ پزشک عمومی در بیمارستان و 9 پزشک خانواده شهری، 9 مراقب سلامت و 4 ماما در مراکز بهداشتی و درمانی این شهرستان نظیر 4 مرکز خدمات جامع سلامت شهری و روستایی، ۱۰ خانه بهداشت شهری و دو خانه بهداشت عشایری به ارایه خدمات سلامت محور به جمعیت تحت پوشش شهری و روستایی بیش از 38 هزار نفر می پردازند.

دکتر «حسین آذر فر» با اعلام اینکه ۶۵۸ عمل جراحی در سال ۱۴۰۱ در بیمارستان حضرت ولی عصر(عج) شهرستان خرم بید انجام شده است، افزود: در این مرکز درمانی 198 زایمان در سال گذشته نیز انجام شده است.

همچنین تیم پایش دانشگاه علوم پزشکی شیراز با حضور در واحدهای زیرمجموعه هر حوزه در شبکه های بهداشت و درمان و بیمارستان های شهرستان خرم بید، خدمات سلامت این حوزه را پایش و چالش های موجود را بررسی کردند.

در پایان این بازدید ها نشست جمع بندی با حضور تیم ارزیاب دانشگاه و مسوولان سلامت شهرستان خرم بید برگزار شد.

ارایه گزارش بازدیدهای انجام شده از سوی نمایندگان معاونت های دانشگاه علوم پزشکی شیراز از بخش های مختلف مجموعه سلامت شهرستان خرم بید و همچنین ارایه راهکارهایی برای رفع چالش های موجود در این شهرستان از دیگر محورهای نشست جمع بندی تیم ارزیابی دانشگاه بود و در راستای رفع تعدادی از مسایل این مجموعه سلامت، تصمیماتی از سوی تیم نظارت دانشگاه گرفته شد.

این برنامه نظارتی امروز سه شنبه دوم خرداد  1402 انجام شد و «حجت حمیدی» معاون مدیر امور مالی دانشگاه، مهندس «بهنام ژیان» رئیس اداره نگهداری و تعمیرات، «فرهاد افتخاری» معاون مدیر منابع انسانی و «منصور مدرکی» معاون مدیریت امور پشتیبانی و رفاهی دانشگاه به نمایندگی از معاونت توسعه مدیریت و منابع دانشگاه؛ دکتر «جمشید رستمی» رئیس اداره امور دارویی، الکل و مواد مخدر به نمایندگی از معاونت غذا و دارو؛ مهندس «علی سمتی» کارشناس اپیدمیولوژی، امور فنی و شبکه ها و دکتر «ماندانا موید فرد» کارشناس مسئول آموزش بهورزی به نمایندگی از معاونت بهداشت دانشگاه؛ «سید اسماعیل حسینی کوهنجانی» به نمایندگی از اداره بازرسی و رسیدگی به شکایات دانشگاه؛ «معصومه زارعی» کارشناس سطح بندی خدمات درمانی «فریده خرسند» و کارشناس اعتباربخشی امور درمان دانشگاه به نمایندگی از معاونت درمان دانشگاه، اعضای تیم پایش دانشگاه در این سفر نظارتی یکروزه بودند.

پایان خبر

  • گروه خبری : آخرین اخبار
  • کد خبری : 87256
کلیدواژه
حمید تهرانی
خبرنگار

حمید تهرانی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

تنظیمات قالب