معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شیراز:
انجام بیش از 38 هزار بازرسی از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی در ماه مبارک رمضان
.
معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز،
از انجام بیش از 38 هزار بازرسی از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی
در ماه مبارک رمضان خبر داد.
به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی و
خدمات بهداشتی درمانی شیراز، دکتر «عباس رضاییان زاده» گفت: در ماه مبارک رمضان و
در راستای حفظ سلامت روزه داران و مردم استان، برنامه کنترل مراکز تهیه و توزیع
مواد غذایی و اماکن عمومی از سوی واحد سلامت محیط استان اجرا شد.
او افزود: این طرح با هدف تشدید کنترل، نظارت و بازرسی
مستمر از مراکز تهیه و توزیع زولبیا و بامیه، آش و حلیم پزی ها و رستوران ها،
کبابی ها، قنادی ها و نانوایی ها در قالب تیم های بازرسی در ساعت های اداری و غیر
اداری و ایام تعطیل از ابتدای ماه رمضان انجام شده است.
معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شیراز اضافه کرد: در این
مدت از سه هزار و 170 واحد شیرینی فروشی، قنادی، عرضه آش و حلیم و محل های تهیه و
فروش زولبیا و بامیه و 29 هزار و 999 بازدید از سایر مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی
انجام شد.
این مقام مسوول در دانشگاه با بیان این که 22 هزار و 265 سنجش
با تجهیزات پرتابل بازرسی شامل سنجش روغن، دما، پی اچ،
یدسنجی، شوری سنجی و بار آلودگی سطوح
در مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی در این مدت از سوی بازرسان
بهداشت محیط انجام شده، از 4005 بازدید بهداشتی از مساجد و اماکن متبرکه با تاکید
بر فاصله گذاری، بهداشت فردی و عمومی در برگزاری آیین های ماه مبارک رمضان خبر
داد.
دکتر رضائیان زاده گفت: در بازرسی های ماه رمضان امسال 41 مرکز
تهیه و توزیع و فروش مواد غذایی و اماکن عمومی متخلف تعطیل و 635 مرکز تهیه، توزیع
و فروش مواد غذایی و اماکن عمومی متخلف به مراجع قضایی معرفی شدند.
او افزود: در راستای حفظ سلامت روزه داران، هزار و 878 مورد
نمونه برداری از آب آشامیدنی، 28 هزار و 722 مورد کلرسنجی آب آشامیدنی و هشت هزار
و 536 کیلوگرم مواد غذایی فاسد و غیرقابل مصرف نیز معدوم شده است.
پایان خبر
نظر دهید