• 1402/08/24

اعضای هیات مدیره پردیس شهید دوران دانشگاه علوم پزشکی شیراز منصوب شدند

طی احکامی جداگانه از سوی رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز، اعضای هیات مدیره پردیس شهید دوران دانشگاه علوم پزشکی شیراز منصوب شدند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز، دکتر «سید وحید حسینی» طی احکامی جداگانه، «سید مجتبی میرابراهیمی» مشاور خود در امور فرهنگی دانشجویی، «کریم فرهادی» مدیر امور حقوقی، دکتر «سالار خواجه پور» مدیر منابع فیزیکی و نظارت بر طرحهای عمرانی، «منصور فرزادفرد» مدیر امور پشتیبانی و رفاهی، دکتر «عرفان خوارزمی» معاون پشتیبانی دانشکده مدیریت و اطلاع رسانی پزشکی، دکتر «سید محمد مسعودی» معاون پشتیبانی دانشکده علوم توانبخشی، دکتر «محمدجواد مرادیان» مدیر حوادث وفوریتهای پزشکی، «محمد کیانی» سلمی مدیر امور دانشجویی، «مهدی زمانیان» معاون فرهنگی دانشجویی واحد خودگردان، «علی عوض پور» معاون توسعه مدیریت و منابع پارک علم و فناوری سلامت، دکتر «سیدکاظم سراج زاده فرد» رئیس گروه ارزشیابی و پژوهش در آموزش، «سید هادی علوی زاده» نماینده مدیریت حراست، مهندس «ابوذر پاریزی» مدیر روابط عمومی و «حجت اله رفعت جو» مدیر برنامه ریزی، بودجه و پایش عملکرد دانشگاه را به عنوان اعضای هیات مدیره پردیس شهید دوران دانشگاه علوم پزشکی شیراز منصوب کرد.

در متن این حکم آمده است:

به موجب این ابلاغ به عنوان عضو هیات مدیره پردیس شهید دوران دانشگاه به مدت یک سال منصوب می شوید تا برابر مقررات و جهت مسایل اجرایی پردیس با هماهنگی مدیر اجرایی مجموعه، تصمیمات لازم اتخاذ شود.

دکتر سید وحید حسینی

رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز