مدیر پرستاری دانشگاه علوم پزشکی شیراز:
استان فارس؛ پیشگام تمدن پرستاری فداکارانه در ایران
مدیر پرستاری دانشگاه علوم پزشکی شیراز در حاشیه هشتادو چهارمین اجلاس سراسری مدیران پرستاری، استان فارس را به عنوان پیشگام تمدن پرستاری مبتنی بر فداکاری و ایثار در ایران معرفی و از تلاشهای بیشائبه پرستاران این خطه قدردانی کرد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز، دکتر «زهرا جمشیدی» با اشاره به اینکه تمدن پرستاری ایران، با الگوبرداری از فداکاری و ایثار شخصیتهایی چون حضرت زینب (س)، همواره بر پایه همبستگی و انساندوستی شکل گرفته است، اظهار کرد: در این مسیر، استان فارس نقش برجستهای ایفا کرده و بارها جلوههای درخشانی از ایثار پرستاران را به نمایش گذاشته است.
او تصریح کرد: از شهیده «مریم رحیمی» که در میدان مبارزه با کرونا جان خود را فدای خدمت به بیماران کرد تا پرستار فداکار «الهه احمدی» که با اقدام نوع دوستانه خود، بار دیگر روح ایثار و مسوولیتپذیری حرفهای را زنده نگه داشت؛ اینها نمونه ای از استمرار این تمدن پربار در استان فارس است.
دکتر جمشیدی با بیان جایگاه رفیع پرستاران در نظام سلامت، اظهار کرد: استان فارس با دارا بودن ظرفیتهای درمانی گسترده، همواره پذیرای بیمارانی از اقصی نقاط کشور بوده است که این خود بیانگر اعتماد عمومی و جایگاه والای کادر درمان به ویژه اساتید و پرستاران توانمند دانشگاه علوم پزشکی شیراز است.
مدیر پرستاری دانشگاه علوم پزشکی شیراز ضمن قدردانی از دغدغه مندی مسؤولان دانشگاه در راستای رفع مشکلات جامعه پرستاری، بیان کرد: در این مسیر پر فراز و نشیب، پرستاران فارس آرامش امروز خود را مرهون مدیریت هوشمندانه رئیس دانشگاه علوم پزشکی شیراز و تیم مدیریتی این دانشگاه هستند که در جهت رفع مشکلات حوزه پرستاری و حمایت های بی شائبه از این گروه، گام های ارزشمندی برداشته اند.
فعالیت بیش از ۹ هزار نفر در گروههای مختلف پرستاری در فارس
دکتر جمشیدی با اشاره به تلاشهای بیوقفه پرستاران دانشگاه علوم پزشکی شیراز که جمعیتی بالغ بر ۹ هزار نفر در گروههای مختلف پرستاری، اتاق عمل، هوشبری، کمک پرستاری و بهیاری را شامل میشود، افزود: این پرستاران با وجود تمام فشارهای کاری، همواره در صف مقدم ارائه خدمات به بیماران بودهاند و نقش بیبدیلی در ارتقای سلامت جامعه ایفا میکنند.
او در بخش دیگری از صحبت های خود به اقدامات دولت چهاردهم در زمینه بهبود وضعیت معیشتی پرستاران پرداخت و تصریح کرد: پرداخت معوقات جامعه پرستاری به طور میانگین تا پایان اسفند ماه ۱۴۰۳، اختصاص تسهیلات و وامهای کمبهره و همچنین افزایش کمک هزینه مسکن، لباس و تخصیص سایر تسهیلات رفاهی، گامهای ارزشمندی است که بارقههای امید را در دل پرستاران زنده کرده است.
دکتر جمشیدی در ادامه با اشاره به کمبود نیروی انسانی به عنوان یکی از بزرگ ترین مشکلات پیش روی حوزه پرستاری، بر لزوم جذب نیرو در رسیدن به استاندارد جهانی ضریب پرستار به تخت تاکید کرد.
مدیر پرستاری دانشگاه علوم پزشکی شیراز گفت: در این اجلاس، چالشهای نظام پرستاری، نحوه اجرای تعرفهگذاری خدمات پرستاری، راهکارهای ارتقای کیفیت مراقبت پرستاری، اهمیت آموزش، پژوهش و رهبری حرفهای در پرستاری، سیاستگذاری در خصوص رفاه، سلامت روان و توسعه حرفهای پرستاران مورد تبادل نظر قرار گرفت.
دکتر جمشیدی با تاکید بر ضرورت توجه به سلامت روان پرستاران در کنار مسائل رفاهی، از تدابیر دانشگاه علوم پزشکی شیراز در این زمینه سخن گفت و افزود: برگزاری کارگاههای مهارتهای مقابله با استرس، اطلاعرسانی در خصوص نحوه استفاده از خدمات مشاوره روانی ویژه پرسنل درمانی و بهرهگیری از رویکردهای انگیزشی و مشارکت محور در مدیریت پرستاری، از جمله اقداماتی است که در راستای حمایت روانی از این گروه در دستور کار قرار دارد.
او در بخش پایانی سخنان خود ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدای مدافع سلامت و قدردانی از تلاشهای دکتر «عبادی» در دوران تصدی معاونت پرستاری وزارت بهداشت، خواستار بازنگری سیاستهای جذب نیروی انسانی متناسب با ویژگیهای منطقهای هر استان و حمایتهای مادی و معنوی بیش از پیش از جامعه پرستاری شد.
پایان خبر
نظر دهید