سرمایه گذاری برای تولید
دانشگاه علوم پزشکی شیراز
سرمایه گذاری برای تولید
  • 1404/07/07
  • - تعداد بازدید: 140
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
در نشست کمیسیون تخصصی سلامت و تغذیه دانشگاه علوم پزشکی شیراز مطرح شد:

از ارتقای ایمنی غذایی تا تدوین راهکارهای مشترک نظارتی

نشست کمیسیون تخصصی سلامت و تغذیه دانشگاه علوم پزشکی شیراز، با محور «ارتقای ایمنی و سلامت غذا» صبح امروز، هفتم مهر ۱۴۰۴، به همت دبیرخانه شورای سلامت و امنیت غذایی دانشگاه و با حضور دکتر «کوروش عزیزی»، مشاور عالی رئیس دانشگاه برگزار شد.

600

به گزارش روابط ‌عمومی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز، دکتر عزیزی با تأکید بر نقش کلیدی ایمنی غذایی در حفظ سلامت جامعه گفت: غذا نیاز اساسی انسان است، اما هرگونه سهل‌انگاری در کیفیت و نظارت، پیامدهای پرهزینه ‌ای برای نظام سلامت به همراه دارد؛ با نظارت کارآمد می‌توان از بسیاری بیماری ‌ها پیشگیری کرد.

600

در ادامه، دکتر «محمدجواد خشنود» معاون غذا و دارو و دکتر «اورنگ ایلامی» معاون بهداشت دانشگاه، بر ضرورت هم‌افزایی و هماهنگی میان دو معاونت برای ارتقای نظام نظارت تأکید کردند.

600

همچنین دکتر «عبدالحسین فرح‌بخش»، رئیس دبیرخانه کارگروه سلامت و امنیت غذایی دانشگاه، استمرار این نشست‌ها را برای انسجام بیشتر اقدامات، ضروری دانست و افزود: تشکیل گروه‌های تخصصی مشورتی، آسیب‌شناسی طرح‌ های اجرایی و تدوین راهکارهای عملی، می‌تواند جهت ‌گیری سیاست‌های سلامت و تغذیه را بهبود بخشد.

600

در این نشست بر تقویت همکاری میان معاونت های غذا و دارو و معاونت بهداشت تأکید و مقرر شد کمیته‌های تخصصی برای ارتقای نظارت ‌ها در حوزه صنف و صنعت استان تشکیل شوند.

پایان پیام

  • گروه خبری : آخرین اخبار,اخبار وب دا
  • کد خبری : 133507
مژگان رنجبر
خبرنگار

مژگان رنجبر

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

تنظیمات قالب