سرمایه گذاری برای تولید
دانشگاه علوم پزشکی شیراز
سرمایه گذاری برای تولید
  • 1404/09/05
  • - تعداد بازدید: 33
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
رئیس ستاد برگزاری جشنواره خبر داد:

ارسال بیش از ۱۴ هزار اثر به دومین جشنواره بین‌المللی عکس ایران جوان

رئیس ستاد برگزاری دومین جشنواره بین‌المللی عکس ایران جوان گفت: با پایان مهلت ارسال آثار، در مجموع ۱۴ هزار و ۱۲۱ اثر از عکاسان سراسر کشور و ۱۰ کشور خارجی به دبیرخانه این رویداد ارسال شده است.

ایران جوان

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز و به نقل از «وبدا»، دکتر «سجاد رحیمی» اعلام کرد: آثار دریافتی در چهار بخش جشنواره به این شرح ثبت شده است: ۴۵۱۶ اثر در بخش اصلی، ۶۴۴۴ اثر در بخش موبایل، ۱۴۹۲ اثر در بخش بین‌الملل و ۱۶۶۹ اثر در بخش زعفران.

دکتر رحیمی گفت: در این دوره ۲۳۹۵ عکاس از ۳۱ استان و ۱۰ کشور در جشنواره مشارکت کرده‌اند و تنوع جغرافیایی آثار نشان‌دهنده استقبال گسترده و حضور فعال جامعه عکاسی کشور و کشورهای مختلف است.

وی افزود: بخش بین‌الملل با مشارکت عکاسانی از ۱۰ کشور توانسته است جایگاه جشنواره را در سطح بین‌المللی تقویت کند.

به گفته رئیس ستاد برگزاری، سامانه جشنواره از ۱۳ آبان تا ۳ آذرماه برای ثبت آثار فعال بوده و حجم آثار رسیده بیانگر اعتماد هنرمندان به ساختار حرفه‌ای این رویداد است.

دکتر رحیمی در پایان اظهار کرد: فرایند داوری تخصصی آثار به‌زودی آغاز می‌شود و نتایج نهایی طبق زمان‌بندی اعلام خواهد شد.

پایان خبر

  • گروه خبری : آخرین اخبار,اخبار وب دا,اخبار / جوانی جمعیت
  • کد خبری : 139122
کوثر  آزموده
خبرنگار

کوثر آزموده

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

تنظیمات قالب