سرمایه گذاری برای تولید
دانشگاه علوم پزشکی شیراز
سرمایه گذاری برای تولید
  • 1404/05/06
  • - تعداد بازدید: 274
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
بازدید سرزده رئیس دانشگاه علوم پزشکی شیراز از سلف‌سرویس مرکزی دانشجویان:

ارزیابی میدانی خدمات تغذیه‌ای با رویکرد ارتقای کیفیت رفاه دانشجویی

رئیس دانشگاه علوم پزشکی شیراز به همراه جمعی از اعضای هیأت رئیسه، به‌صورت سرزده از سلف‌سرویس مرکزی دانشجویان بازدید کرد و روند ارائه خدمات تغذیه‌ای را از نزدیک مورد بررسی قرار داد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز، دکتر «سید بصیر هاشمی» در این بازدید، با تأکید بر اهمیت ارتقا خدمات رفاهی، گفت: این بازدید در راستای نظارت میدانی و ارزیابی مستمر خدمات تغذیه‌ای دانشجویان انجام شد تا از مطلوب بودن کیفیت، رعایت اصول بهداشتی و فرآیندهای پخت و توزیع غذا اطمینان حاصل شود.

وی با حضور در فضای سلف‌سرویس مرکزی، ضمن گفت‌وگو با تعدادی از دانشجویان و صرف ناهار در کنار آنان، از نزدیک در جریان دیدگاه‌ها، پیشنهادها و دغدغه‌های آن‌ها قرار گرفت. همچنین با مسوولان و کارکنان سلف‌سرویس درباره روند فعالیت روزانه، چالش‌ها و نیازهای احتمالی گفت و گو کرد.

دکتر هاشمی، ارتقای زیرساخت‌های خدمات تغذیه‌ای را یکی از اولویت‌های دانشگاه در تابستان جاری عنوان کرد و افزود: نوسازی تجهیزات، بهبود فضای فیزیکی و ارتقای کیفیت طبخ غذا از برنامه‌هایی است که با هدف افزایش رضایتمندی دانشجویان دنبال می‌شود.

رئیس دانشگاه در پایان این بازدید، بر تداوم پایش میدانی و تقویت سازوکارهای نظارتی برای ارتقای خدمات رفاهی در سطح دانشگاه تأکید کرد.

پایان خبر

  • گروه خبری : آخرین اخبار,اخبار وب دا
  • کد خبری : 128983
کلیدواژه
مژگان رنجبر
خبرنگار

مژگان رنجبر

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

تنظیمات قالب