جهش تولید با مشارکت مردم
دانشگاه علوم پزشکی شیراز
جهش تولید با مشارکت مردم
  • 1403/04/30
  • - تعداد بازدید: 139
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه
شبکه بهداشت و درمان شهرستان بیضا

ارزیابی بهداشتی رستوران و بیرون برهای شهرستان بیضا

واحد بهبود تغذیه شبکه بهداشت و درمان شهرستان بیضا به طور مستمر بر سلامت محصولات غذایی رستوران ها و بیرون برها، نظارت دارد.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان بیضا، رییس شبکه با بیان این مطلب، محوریت این بازدیدها را ارایه آموزش های لازم در زمینه استفاده از نمک ید دار و روغن مایع و نحوه نگهداری صحیح آنها عنوان کرد.

دکتر «سعید اکبری» ادامه داد: در این بازدیدها بر اساس شاخص های ارزیابی، بر استفاده از نمک های ید دار و تصفیه شده و روغن های خوراکی مناسب و استفاده نکردن از روغن های چند بار مصرف، کاهش مصرف شکر، روغن و نمک در پخت غذا، مغز پخت شدن غذاهای کبابی و رعایت اصول بهداشتی و تغذیه ای تاکید می شود.

او افزود: رستوران ها و بیرون برها به عنوان محیط های عمومی باید در تغذیه سالم، ارتقای فرهنگ افزایش مصرف میوه و سبزی، کاهش مصرف قند، نمک و چربی پیشگام باشند.

پایان خبر

 

 

  • گروه خبری : آخرین اخبار,اخبار وب دا
  • کد خبری : 105500
مهدی  آذین فر
خبرنگار

مهدی آذین فر

تنظیمات قالب