• 1402/11/17
به مناسبت دهه مبارک فجر انجام شد؛

ارائه خدمات رایگان سلامت به مناطق عشایری فراشبند

به مناسبت دهه مبارک فجر، تیم سلامت مرکز خدمات جامع سلامت شهدای فراشبند با هدف ارائه خدمات بهداشتی و درمانی، آموزشی و حمایتی رایگان به عشایر، به مناطق عشایری «اسلام آباد» و «حسین آباد» شهرستان فراشبند اعزام شد.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان فراشبند، رئیس مرکز خدمات جامع سلامت شهدای فراشبند با گرامیداشت دهه مبارک فجر، گفت: این برنامه با هدف ارائه خدمات رایگان بهداشتی و درمانی، آموزشی و حمایتی با همکاری بسیج جامعه پزشکی شهرستان فراشبند، در منطقه عشایری «حسین آباد» و «اسلام آباد» اجرا شده است.

«مرضیه خاتونبان» بیان کرد: در این برنامه، بیش از 50 نفر از عشایر این منطقه به‌ صورت رایگان از خدمات ویزیت پزشک، دارو، مراقبت های مامایی و فشار خون بهره مند شدند.

او افزود: تیم سلامت شبکه بهداشت و درمان فراشبند با همکاری بسیج جامعه پزشکی شهرستان در طول سال و به مناسبت های مختلف با هدف کمک به بهبود سطح سلامت محرومان به روستاهای کم برخوردار و محروم اعزام می شوند.

مهدی  آذین فر

مهدی آذین فر