سرمایه گذاری برای تولید
دانشگاه علوم پزشکی شیراز
سرمایه گذاری برای تولید
  • 1404/07/20
  • - تعداد بازدید: 127
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

آغاز هفته جهانی کاهش خطر بلایا و حوادث با تاکید بر اهمیت سرمایه گذاری تاب آوری

هم‌زمان با آغاز هفته جهانی کاهش خطر بلایا، مسوول واحد کاهش خطر بلایا و حوادث معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شیراز بر ضرورت افزایش تاب‌آوری جوامع در برابر بحران‌ها تأکید کرد.

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز، مهندس «علی سمتی» با بیان اینکه روز جهانی کاهش اثرات بلایا امسال با شعار «بر روی تاب‌آوری سرمایه‌گذاری کنید، نه بلایا» گرامی داشته می‌شود، گفت: آینده‌ای ایمن در گرو تقویت تاب‌آوری مردم و جامعه در برابر بحران‌هاست.

وی با اشاره به تنوع تهدیدات حوادث و بلایا در استان فارس، از زلزله و سیل تا مخاطرات مرتبط با تغییرات اقلیمی، اظهار کرد: پیامدهای مخاطره آمیز بلایا، دیگر یک امر جانبی نیست، بلکه بخشی حیاتی از سلامت عمومی و تاثیرگذار در فرایند توسعه پایدار جامعه محسوب می‌شود.

مهندس سمتی با بیان اینکه رسالت اصلی حوزه بهداشت، اطمینان از آمادگی زیرساخت‌های بهداشتی و ارتقای آگاهی جامعه در مواجه با مخاطرات زیست محیطی است، گفت: هدف ما حفظ و ارتقای سلامت مردم در حین و پس از وقوع حوادث و بلایا است.

این مقام مسوول در دانشگاه علوم پزشکی شیراز، با تأکید بر اهمیت مراقبت از گروه‌های آسیب‌پذیر  در مدیریت بحران، افزود: اقدامات بهداشتی باید تضمین‌کننده تداوم خدمات سلامت محور در سخت‌ترین شرایط وقوع بحران ها و بلایای طبیعی و انسان ساخت باشد.

مهندس سمتی بیان کرد: آمادگی مواجهه بهداشتی در برابر بلایا نه تنها هزینه نیست، بلکه یک سرمایه‌گذاری برای آینده سلامت جامعه است و با توجه به اینکه وقوع حوادث و بلایا امری اجتناب ناپذیر می باشد می توانیم با دانش و آمادگی، پیامدهای فاجعه‌بار این مخاطرات را بر سلامت به حداقل برسانیم.

هفته جهانی کاهش خطر بلایا، از بیست و یکم مهر آغاز می شود و تا بیست و هفتم مهر سال جاری ادامه دارد.

پایان خبر

  • گروه خبری : آخرین اخبار,اخبار وب دا
  • کد خبری : 134712
کلیدواژه
حبیب ا... یخاری
خبرنگار

حبیب ا... یخاری

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

تنظیمات قالب