سرمایه گذاری برای تولید
دانشگاه علوم پزشکی شیراز
سرمایه گذاری برای تولید
  • 1404/07/16
  • - تعداد بازدید: 1696
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
معاون توسعه مدیریت و منابع  دانشگاه علوم پزشکی شیراز خبر داد:

آغاز به کار کلینیک دندانپزشکی ویژه اساتید و کارکنان دانشگاه از ابتدای آبان ماه، با تعرفه دولتی و حمایت رفاهی

معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی شیراز از آغاز به کار کلینیک دندانپزشکی ویژه اساتید و کارکنان دانشگاه از ابتدای آبان ماه سال جاری خبر داد.

معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی

به گزارش روابط عمومی معاونت توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز، دکتر «عبدالخالق کشاورزی» ضمن اعلام این خبر افزود: توجه ویژه به نیازهای درمانی و غربالگری کارکنان دانشگاه برای ارتقای سطح سلامت آنان، از اولویت‌های هیات رئیسه دانشگاه بوده و در این راستا، اقدامات ارزشمندی در حال انجام است .

وی با اشاره به نیاز کارکنان و خانواده های آنان به خدمات دندانپزشکی استاندارد، از انعقاد تفاهم نامه با دانشکده دندانپزشکی برای ارائه خدمات با تعرفه دولتی توسط اساتید دانشکده دندانپزشکی خبر داد و گفت: با تصویب هیات رئیسه، قسمتی از هزینه دندانپزشکی هر کدام از کارکنان دانشگاه، تا سقف ۵۰ میلیون ریال از سوی دانشگاه پرداخت می شود.

دکتر کشاورزی اعلام کرد: به زودی خدمات دندانپزشکی در شهرستان‌ها و مراکز قطب استان فارس نیز فعال تر شده و خدمات رسانی به مراجعان و کارکنان افزایش می یابد.

معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه با اشاره به راه اندازی تعاونی مصرف کارکنان دانشگاه، اعلام کرد: تعاونی مصرف کارکنان دانشگاه نیز تا سقف یکصد میلیون ریال هزینه دندانپزشکی از طریق بانک مهر ایران، در اختیار اعضای خود قرار خواهد داد.

پایان خبر

  • گروه خبری : آخرین اخبار,اخبار وب دا
  • کد خبری : 134408
حمید تهرانی
خبرنگار

حمید تهرانی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

تنظیمات قالب