• 1403/02/24
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

آزمون غربالگری درون دانشگاهی شانزدهمین دوره المپیاد علمی دانشجویان علوم پزشکی در شیراز برگزار شد

آزمون غربالگری درون دانشگاهی شانزدهمین دوره المپیاد علمی دانشجویان علوم پزشکی با شرکت 130 نفر از دانشجویان علوم پزشکی شیراز  در 6 حیطه برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی معاونت آموزشی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز، سرپرست دفتر استعدادها و عملکردهای درخشان دانشگاه درباره این خبر توضیح داد: در هر کدام از حیطه های همگرایی در علوم پایه، مدیریت نظام سلامت، استدلال بالینی، آموزش پزشکی و هنر و سلامت، پانزده دانشجو و در حیطه کارآفرینی و کسب و کار فناورانه 21 دانشجو در این مرحله مورد پذیرش قرار گرفتند.

دکتر «احمد غلامی» اعلام کرد: این دانشجویان در مرحله نخست غربالگری کشوری در خرداد سال جاری شرکت می کنند و نتایج آن، طی چند روز اعلام می شود.

او اضافه کرد : مرحله گروهی نخست در حیطه های مدیریت نظام سلامت، کارآفرینی و کسب و کار فناورانه و هنر و سلامت در مرداد سال چاری با بارگذاری پروژه گروهی در وبگاه سنجش پزشکی به پایان می رسد و در نهایت آیین اختتامیه نیز در شهریور امسال برگزار می شود.