• 1402/11/01

آخرین وضعیت کرونا در هفته گذشته در کشور

مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت بهداشت در اطلاعیه ای آخرین وضعیت کرونا در هفته گذشته در کشور را اعلام کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز و به نقل از وبدا، این اطلاعیه به شرح زیر است:

«تا کنون ۶۵ میلیون و ۲۴۴ هزار و ۷۸۷ نفر دز اول، ۵۸ میلیون و ۶۳۶ هزار و ۱۹ نفر دز دوم و ۳۱ میلیون و ۷۳۷ هزار و ۸۶۹ نفر، دز سوم و بالاتربسازی واکسن کرونا را تزریق کرده اند و مجموع واکسن های تزریق شده در کشور به ۱۵۵ میلیون و ۶۱۸ هزار و ۶۷۵ دز رسید.

از یکشنبه هفته گذشته تا ۳۰ دی ۱۴۰۲ و بر اساس معیارهای قطعی تشخیصی، ۲۱۰ بیمار جدید مبتلا به کووید۱۹ در کشور شناسایی و ۱۶۶ نفر آنها بستری شدند.

مجموع بیماران کووید۱۹ در کشور به ۷ میلیون و ۶۲۶ هزار و ۲۲ نفر رسید.

️متاسفانه در طول ۷ روز گذشته(یکشنبه ۲۴ تا شنبه ۳۰ دی ماه)، ۱۰ نفر از بیماران کووید۱۹ در کشور جان خود را از دست دادند و مجموع جان باختگان این بیماری، به ۱۴۶ هزار و ۷۷۷ نفر رسید.

خوشبختانه تا کنون ۷ میلیون ۳۸۹ هزار و ۵۰۸ نفر از بیماران، بهبود یافته و یا از بیمارستان ها ترخیص شده اند.

۱ نفر از بیماران مبتلا به کووید۱۹ در بخش های مراقبت های ویژه بیمارستان ها تحت مراقبت قرار دارند.

تا کنون ۵۸ میلیون و ۵۳۷ هزار و ۶۹۶ آزمایش تشخیص کووید۱۹ در کشور انجام شده است.»

• گروه خبری : آخرین اخبار,اخبار وب دا,اخبار کرونا ویروس جدید,اخبار ودانستنی های واکسیناسیون