سرمایه گذاری برای تولید
دانشگاه علوم پزشکی شیراز
سرمایه گذاری برای تولید
  • //
  • - تعداد بازدید: 40
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
معاون پرستاری وزارت بهداشت خبر داد:

جذب حدود 24 هزار پرستار در سال 98-99

.

معاون پرستاری وزارت بهداشت با بیان اینکه فوق العاده ویژه کارکنان نظام سلامت به همت معاونت توسعه وزارتخانه اجرایی شد، از جذب حدود 24 هزار پرستار در سال 98-99 خبر داد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز به نقل از وبدا، دکتر «مریم حضرتی» معاون پرستاری وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در نشست خبری که امروز در استودیو سلامت وزارتخانه برگزار شد، ضمن تبریک دهه فجر و گرامیداشت یاد و خاطره امام خمینی(ره) بنیان گذار جمهوری اسلامی ایران و شهدای همیشه جاوید انقلاب، دفاع مقدس، مدافعان حرم و سلامت به بروز مشکلات متعدد درپی شیوع کرونا در جهان اشاره و اظهار کرد: با توجه به اینکه سال 99، سالی بسیار سخت و پرتلاش بود اما خوشبختانه در همین دوران دستاوردهای بسیار مطلوبی کسب کردیم.
وی قانون تعرفه گذاری خدمات پرستاری را یکی از دستاوردهای این معاونت در سال 99 اعلام کرد و گفت: قانون تعرفه گذاری در سال 86 مصوب شد و با پیام مقام معظم رهبری در روز پرستار جان دیگری گرفت که در همین راستا، اکنون به دنبال اجرایی شدن آن هستیم.
دکتر حضرتی ادامه داد: تعیین منابع مالی، نحوه تعرفه گذاری خدمات و خرید خدمت و باز توزیع آن از جمله موارد مورد توجه در قانون تعرفه گذاری خدمات پرستاری هستند که با دستور وزیر بهداشت، مجموع این اقدامات به جدیت پیگیری می شوند؛ امیدواریم با همکاری دیگر معاونین و نهادها این قانون در کشور اجرایی شود و بتوانیم خواسته دیرینه پرستاران را جامه عمل بپوشانیم.
معاون پرستاری وزارت بهداشت در ادامه با بیان اینکه فوق العاده ویژه کارکنان نظام سلامت به همت معاونت توسعه وزارتخانه اجرایی شد، درباره جذب حدود 24 هزار پرستار در سال 98- 99 ، بیان کرد: اگرچه هنوز کمبودهای بسیاری داریم اما تحقق این موضوع یک تحول عظیم و دستاوردی بزرگ در تاریخ پرستاری ایران است./103
پایان خبر 
  • گروه خبری : آخرین اخبار,اخبار وب دا,اخبار کرونا ویروس جدید
  • کد خبری : 36786
کلیدواژه
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

تنظیمات قالب