معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی شیراز خبر داد؛
کسب رتبه نخست کشوری این معاونت در حوزه غذا
.
در ارزیابی وزارت بهداشت،
درمان و آموزش پزشکی از عملکرد دانشگاه های علوم پزشکی، معاونت غذا و داروی دانشگاه
علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز در حوزه مواد خوراکی و آشامیدنی بین
دانشگاه های سطح یک، مقام نخست را در کشور کسب کرد.
به گزارش روابط عمومی معاونت
غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز، معاون غذا و داروی
دانشگاه با اشاره به دریافت لوح تقدیری به این مناسبت در آیین بزرگداشت روز جهانی
غذا از سوی وزیر بهداشت گفت: همه ساله، شانزدهم اکتبر مصادف با بیست و چهارم مهر، به
مناسبت سالروز تاسیس سازمان جهانی غذا (فائو) در سال 1945 به عنوان روز جهانی غذا نامگذاری
شده و امسال این روز با شعار «غذا برای همه، هیچ کس نباید فراموش شود.» گرامی
داشته می شود.
دکتر «محمدجواد راعی» افزود:
یکی از مهم ترین وظایف این معاونت که به کسب رتبه نخست در کشور انجامید، پایش
زنجیره تامین اصالت غذا و برنامه های ارتقای سلامت غذایی در استان از طریق نظارت
مستمر بر فعالیت مراکز تولید و بسته بندی
مواد خوراکی، آشامیدنی، مراکز نگهداری مواد غذایی و مراکز پخش مواد غذایی در
استان و همچنین نظارت بر اجرای قوانین و ضوابط فنی و بهداشتی مواد خوراکی، آشامیدنی
است.
معاون غذا و داروی دانشگاه اظهار
امیدواری کرد با افزایش سطح دانش اطلاعات در جامعه، آگاهی مردم نسبت به استفاده از
غذای ایمن و سالم افزایش پیدا کند و مصرف مواد غذایی اصلاح شود.
دکتر راعی آموزش سبک زندگی
سالم به مردم و اینکه چه غذایی را به چه میزان و چگونه مصرف کنند را حائز اهمیت
بسیار خواند که می تواند از بروز بیماری های بسیاری پیشگیری کند.
در آیین بزرگداشت روز جهانی
غذا با حضور وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، وزیر جهاد کشاورزی و رییس سازمان
غذا دارو اعلام و لوح تقدیری به پاس تلاش های انجام شده در حوزه نظارت بر مواد
غذایی و آشامیدنی، از سوی دکتر «بهرام عین اللهی» وزیر بهداشت، درمان و آموزش
پزشکی به معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی شیراز اهدا شد./ محمد قاسمی
پایان خبر
نظر دهید