سرمایه گذاری برای تولید
دانشگاه علوم پزشکی شیراز
سرمایه گذاری برای تولید
  • //
  • - تعداد بازدید: 86
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
با حکم وزیر بهداشت؛

معاون تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت و رییس موسسه ملی توسعه تحقیقات علوم پزشکی جمهوری اسلامی ایران منصوب شد

.

دکتر «بهرام عین اللهی» وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در حکمی دکتر یونس پناهی را به عنوان معاون تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت و رییس موسسه ملی توسعه تحقیقات علوم پزشکی جمهوری اسلامی ایران منصوب کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز به نقل از وبدا، متن این حکم به شرح زیر است:
جناب آقای دکتر یونس پناهی
استاد محترم دانشگاه علوم پزشکی بقیه الله (عج)
باسلام؛
خدمتگزاری در نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران فرصتی مغتنم و نعمتی بزرگ است که خداوند متعال به بندگان خویش اعطاء فرموده و شکر نعمت است که از این فرصت گرانقدر در جهت خدمت به مردم شریف میهن اسلامی نهایت استفاده بعمل آید. در این راستا و باتوجه به تعهد، تخصص و سوابق علمی و اجرائی ارزنده جنابعالی، بموجب این ابلاغ به عنوان"معاون تحقیقات و فناوری و رییس موسسه ملی توسعه تحقیقات علوم پزشکی جمهوری اسلامی ایران" منصوب می‌شوید تا با رعایت مقررات قانونی و شرعی انجام وظیفه نمائید.
امید است با اتکال به خداوند متعال، حمایت و پشتیبانی دولت مردمی، فساد ستیز و عدالت محور و با استفاده از نیروهای متخصص، متعهد و انقلابی در انجام این رسالت خطیر موفق و موید باشید.
 
  • گروه خبری : آخرین اخبار,اخبار وب دا
  • کد خبری : 51145
کلیدواژه
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

تنظیمات قالب