سرمایه گذاری برای تولید
دانشگاه علوم پزشکی شیراز
سرمایه گذاری برای تولید
  • //
  • - تعداد بازدید: 30
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
سخنگوی وزارت بهداشت اعلام کرد:

شناسایی 2294 بیمار جدید کووید19 در کشور/ قربانیان کرونا در کشور از مرز 7000 نفر گذشت

.

سخنگوی وزارت بهداشت گفت: از دیروز تا امروز 29 اردیبهشت 1399 و بر اساس معیارهای قطعی تشخیصی دو هزار و 294 بیمار جدید مبتلا به کووید19 در کشور شناسایی شد.

 
 
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شیراز به نقل از وبدا ، دکتر «کیانوش جهانپور» با اعلام این مطلب، اظهار داشت: از بین مبتلایان جدید، 534 مورد بستری و یک هزار و 760 مورد سرپایی و از افراد در تماس با مبتلایان بودند که شناسایی شدند.

وی با اعلام اینکه مجموع بیماران کووید19 در کشور به 122 هزار و 492 نفر رسید ، افزود: متاسفانه در طول 24 ساعت گذشته، 69 بیمار کووید19 جان خود را از دست دادند و مجموع جان باختگان این بیماری به 7 هزار و 57 نفر رسید.

رییس مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت بهداشت یادآور شد: خوشبختانه تا کنون 95 هزار و 661 نفر از بیماران، بهبود یافته و ترخیص شده اند.

سخنگوی وزارت بهداشت خاطرنشان کرد: 2712 نفر از بیماران مبتلا به کووید19 در وضعیت شدید این بیماری تحت مراقبت قرار دارند.

به گفته دکتر جهانپور تا کنون 701 هزار و 640 آزمایش تشخیص کووید19 در کشور انجام شده است./103
پایان خبر 
  • گروه خبری : آخرین اخبار,اخبار وب دا,اخبار کرونا ویروس جدید
  • کد خبری : 24307
کلیدواژه
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

تنظیمات قالب