سرمایه گذاری برای تولید
دانشگاه علوم پزشکی شیراز
سرمایه گذاری برای تولید
  • //
  • - تعداد بازدید: 50
  • زمان مطالعه : 11 دقیقه

خبر امروز/ 31 فروردین

.

به
همت شهرداری شهرستان نی ریز انجام شد/کاشت 140 اصله نهال در محوطه بیمارستان شهدای
سلامت



140 اصله نهال در محوطه بیمارستان شهدای
سلامت شهرستان نی ریز، کاشته شد.

 


به گزارش روابط عمومی بیمارستان شهدای سلامت نی ریز، رئیس
شبکه بهداشت و درمان نی ریز گفت: درختکاری، امری مقدس است زیرا محیط زیست و تمامی
ارکان آن سرمایه‌ ای برای نسل‌ های آینده است و به دلیل همین اهمیت است که رهبر
معظم انقلاب نیز با کاشت درخت، بر توسعه فضاهای سبز و نگهداری از آن تاکید می
کنند.



دکتر «داور آل داود» ادامه داد: یکی از برنامه‌های پیش رو در
مجموعه سلامت نی ریز، طرح کاشت درخت و فضاسازی محوطه بیمارستان شهدای سلامت است که
با اهدای 140 نهال شامل 120 درختچه ناترک برای ایجاد پرچین، 10 اصله نهال اقاقیا و
10 اصله سرو زربین و کاشت آنها در محوطه بیمارستان از سوی مجموعه شهرداری نی ریز، در
حال انجام است؛ همچنین تهیه و کاشت نهال سرو از سوی خیرین نیز از برنامه های انجام
شده در پانزدهم اسفند 1400 و روز درختکاری در این بیمارستان بوده است
.



او افزود: این اقدام در راستای ایجاد فضای سرسبز و دلنشین
برای بیماران، مراجعان و کارکنان بیمارستان شهدای سلامت انجام شده و موجب ارتقاء
زیبایی دیداری در این بیمارستان، در آینده ای نزدیک می شود.



رئیس شبکه بهداشت و درمان نی ریز، با بیان این که برای
تکمیل محوطه بیمارستان به حدود 200 تا 250 اصله درخت و نزدیک به 2000 درختچه، نیاز
است تا به فضای سبز ایده آل برسیم، ایجاد هرچه سریع تر فضای سبز در بیمارستان را
موضوعی ضروری برشمرد و از نهادهایی که در این زمینه فعالیت دارند، برای مشارکت در
کاشت نهال دعوت کرد.



دکتر آل داود ضمن تقدیر از مجموعه  شهرداری نی ریز به ویژه مهندس «حامد فرغت»
شهردار این شهرستان به دلیل مشارکت در این امر پسندیده، از همکاری ها و اقدامات
این مجموعه در زمینه آسفالت محوطه بیمارستان و همچنین کمک به انتقال تجهیزات از
بیمارستان قدیم به بیمارستان شهدای سلامت، قدردانی کرد./102



 



برداشتن
گام های استوار به سوی ازدواج سالم در بهار نکو



رئیس شبکه بهداشت و درمان بیضا، از برگزاری کلاس های
آموزشی ویژه زوج های جوان برای بیش از 600 زوج و هزار و 200 ساعت آموزشی در موسسه
بهارنکو، خبر داد
.

 


به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان بیضا، مهندس «صادق
یونسی» راه اندازی گروه موسسات دانش بنیان خانواده بهار نکو زیر نظر دفتر نمایندگی
نهاد مقام معظم رهبری و معاونت بهداشت علوم پزشکی شیراز را تلاشی به سوی
برداشتن گام های محکم در دستیابی به ازدواج سالم عنوان کرد و گفت: بهار نکو
از سال 97 فعالیت خود را در بیضا آغاز کرده است
.



او افزود: این موسسه  برای رسیدن به اهداف کمک برای
انتخاب مناسب، افزایش مسوولیت پذیری در ازدواج، تنظیم صحیح رفتار و روابط در مراحل
مختلف و افزایش باورهای منطقی در مورد ازدواج فعالیت می کند و علاوه بر آموزش های
پیش از ازدواج، وبینار و نشست های آموزشی نیز برگزار می کند که در همین راستا و در
سال گذشته، علاوه بر ارایه هزار و 200 ساعت آموزشی، 76 مشاوره تخصصی و هشت وبینار
آموزشی با محوریت تحکیم روابط خانواده در راستای سلامت باروری و فرزند آوری، ارائه
شده است./102



 



کشف
بیش از 2500 کیلوگرم مواد غذایی تاریخ گذشته در داراب



در ادامه روند تشدید نظارت و بازرسی از فعالیت صنوف مختلف داراب،
2500 کیلوگرم مواد غذایی فاسد و تاریخ مصرف گذشته از سوی بازرسان بهداشتی مرکز
بهداشت این شهرستان، کشف و توقیف شد
.

 


به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان داراب، رئیس
مرکز بهداشت داراب گفت: در راستای اجرای طرح تشدید و نظارت بر اماکن عمومی و حساس،
بازرسان بهداشت محیط این مرکز در قالب هفت تیم، دو هزار و 150 بازرسی از مراکز
تهیه و توزیع مواد حساس و اماکن عمومی انجام داده اند و در همین راستا، 68 اخطار
بهداشتی صادر و دو هزار و 500 کیلوگرم اقلام غذایی تاریخ مصرف گذشته و بدون
مجوزهای بهداشتی نیز از سطح عرضه جمع آوری شده است
.



«ابراهیم رسولی» افزود: همچنین 87 بازرسی نیز در قالب 6 گشت
مشترک با حضور بازرسان اتاق اصناف، دامپزشکی، ضابطان قضایی و تعزیرات، انجام شده
است.



او از شهروندان خواست در صورت مشاهده هرگونه تخلف بهداشتی
با شماره 190 رسیدگی به شکایات مردمی وزارت بهداشت،درمان و آموزش پزشکی، تماس
بگیرند./102



 



گشت
مشترک بهداشتی محیط در راستای ارتقاء سلامت مردم شهرستان زرین دشت



با حضور کارشناسان بهداشت محیط مرکز بهداشت، رئیس دادگستری
و نمایندگان اداره تعزیرات حکومتی، اداره اصناف و سازمان دامپزشکی زرین دشت، از مراکز
تهیه و عرضه مواد غذایی در شهر حاجی آباد، بازدید شد.



به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان زرین دشت، رئیس
مرکز بهداشت این شهرستان گفت: در اجرای گشت مشترک ادارات و سازمان های شهرستان
زرین دشت، سه قصابی و یک واحد آماده سازی و عرضه گوشت و سه نانوایی در شهر حاجی
آباد بازدید شد و همچنین آموزش های لازم در خصوص بیماری کووید19 و راهکارهای
پیشگیری از آن به متصدیان، ارایه شده است.



مهندس «حیدر مرادی» اضافه کرد: شهروندان می ‌توانند شکایت ‌های
بهداشتی خود را در تماس با سامانه 190 بازرسی و شکایات مردمی وزارت بهداشت، درمان و
آموزش پزشکی پیگیری کنند./102



 



پایش
نحوه رعایت شیوه نامه های بهداشتی در خوابگاه های دانش آموزی و دانشجویی کازرون



همزمان با بازگشایی خوابگاه های دانش آموزی و دانشجویی،
کارشناسان سلامت محیط مرکز بهداشت شهید «پیرویان» کازرون، از این اماکن بازدید می
کنند.

 


به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان کازرون، کارشناس
مسوول واحد سلامت محیط شبکه گفت: در بازدید کارشناسان سلامت محیط از خوابگاه ها، مواردی
مانند فاصله گذاری فیزیکی، بهداشت و حفاظت فردی، بهداشت مواد غذایی، وضعیت تهویه،
کارت واکسیناسیون علیه کروناویروس، غربالگری و شناسایی دانش آموزان و دانشجویان
مبتلا به کرونا، مراقبت و بازتوانی آنها را بر اساس چک لیست پایش اجرای دستورالعمل
راهنمای گام دوم مبارزه با کووید19، بررسی می کنند.



مهندس «محمد احمدی» با تاکید بر ضرورت تکمیل واکسیناسیون
دانشجویان و دانش آموزان، از مدیریت خوابگاه ها خواست از طریق تلفن همراه با
مراجعه به سامانه الکترونیکی
vcr.salamat.gov.ir/fa نسبت به مشاهده و دریافت کارت الکترونیکی واکسیناسیون، اقدام
کنند./102



 



تداوم
نظارت های بهداشتی بر مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی فراشبند در ماه مبارک رمضان



در ادامه بازدیدهای کارشناسان بهداشت محیط شبکه بهداشت و
درمان فراشبند،
 در
قالب طرح تشدید بازرسی و نظارت بر رعایت شیوه نامه های بهداشتی در برنامه سلامت
رمضان،
 از
مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی این شهرستان بازدید شد
.

 


به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان فراشبند،
کارشناس
 واحد
مهندسی بهداشت محیط شبکه، هدف از انجام این بازدیدها را نظارت بر انجام شیوه نامه
های بهداشتی مقابله با کووید19، بازرسی بهداشتی و ارائه هشدارهای لازم در خصوص
رعایت اصول و موازین بهداشت فردی و بهداشت مواد غذایی، عنوان کرد.



مهندس «امین کرمی» با اشاره به بازرسی
و نظارت های روزانه و مستمر بهداشت محیط بر تمامی مراکز تهیه، توزیع و فروش مواد
غذایی در طول سال، اضافه کرد: نظارت بر روی مراکز تهیه، توزیع و فروش مواد غذایی مانند
انواع شیرینی، بامیه و زولبیا، آش، حلیم و انواع نان های سنتی که در ماه رمضان
مصرف بیشتری دارند، بیشتر است.



او افزود: در این بازدیدها ضمن سنجش سلامت روغن استفاده
شده در تهیه زولبیا و بامیه با دستگاه های پرتابل و بررسی بهداشت کارگران، اندازه
گیری بار میکروبی سطوح میز کار، ظروف یک بار مصرف و همچنین سیخ های کباب در کبابی
ها، هشدارهای لازم به متصدیان داده شد و آموزش های لازم نیز در خصوص گندزدایی سطوح
به آنها ارایه شد.



این کارشناس بهداشت محیط، تاکید کرد: شهروندان در صورت
مشاهده هرگونه تخلف بهداشتی در مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی می
توانند، با سامانه رسیدگی به شکایات مردمی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با
شماره 190، تماس بگیرند./102



پایان خبر



  • گروه خبری : آخرین اخبار,اخبار وب دا,اخبار کرونا ویروس جدید
  • کد خبری : 58694
کلیدواژه
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

تنظیمات قالب