سرمایه گذاری برای تولید
دانشگاه علوم پزشکی شیراز
سرمایه گذاری برای تولید
  • 1404/07/26
  • - تعداد بازدید: 136
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه
رئیس دانشگاه علوم پزشکی شیراز در دیدار با نمایندگان مردم شیراز و زرقان در مجلس شورای اسلامی:

حمایت نمایندگان مجلس، شتاب‌دهنده اجرای پروژه‌های حوزه سلامت در فارس / ۲۲۳ پروژه سلامت‌محور در حال تکمیل است

رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز تأکید کرد: حمایت و همراهی نمایندگان مردم در مجلس شورای اسلامی، نقشی تعیین‌کننده در تسریع روند اجرای پروژه‌های سلامت محور دارد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شیراز، دکتر «سید بصیر هاشمی» روز شنبه، ۲۶ مهرماه، در دیدار با نمایندگان مردم شیراز و زرقان در مجلس شورای اسلامی، با اشاره به اینکه در حال حاضر ۲۲۳ پروژه سلامت محور در استان فارس در حال ساخت است، گفت: این پروژه‌ها به‌طور میانگین ۶۱ درصد پیشرفت فیزیکی دارند.

وی با بیان اینکه برخی بیمارستان‌های دانشگاهی شیراز عمر متوسط ۵۵ سال دارند، بر ضرورت نوسازی و جایگزینی مراکز درمانی فرسوده تأکید کرد و افزود: ساخت بیمارستان‌های جدید در شیراز به‌طور جدی در دستور کار دانشگاه قرار دارد.

دکتر هاشمی با اشاره به پیشرفت پروژه‌های بزرگ عمرانی حوزه درمان، گفت: بیمارستان ۴۰۷ تخت‌خوابی حضرت خاتم‌الانبیاء(ص) تا شهریور ۱۴۰۶ به بهره‌برداری خواهد رسید. این بیمارستان نقش مهمی در توسعه زیرساخت‌های درمانی فارس و کاهش بار ترافیکی درمان در مرکز شهر ایفا خواهد کرد.

رئیس دانشگاه همچنین از راه‌اندازی ۴۰ تخت پشتیبان اورژانس در بیمارستان نمازی خبر داد و افزود: با حمایت اداره اوقاف و امور خیریه استان، احداث ۳۰۰ تخت اورژانس جدید در این بیمارستان در دستور کار قرار دارد.

وی ادامه داد: فاز دوم بیمارستان بوستان با محوریت نورولوژی از آذرماه امسال آغاز به کار می‌کند و در کاهش بار درمانی بیمارستان نمازی مؤثر خواهد بود. همچنین، عملیات مقاوم‌سازی و بهسازی بیمارستان حضرت زینب(س) تا آذرماه به پایان می‌رسد و این مرکز به چرخه خدمت بازمی‌گردد.

دکتر هاشمی با قدردانی از تعامل سازنده و نگاه حمایتی نمایندگان مردم در مجلس شورای اسلامی، گفت: توجه مستمر نمایندگان مجلس در تأمین اعتبارات پروژه‌های سلامت، موجب افزایش سرعت تکمیل طرح‌های عمرانی و ارتقای زیرساخت‌های بهداشتی و درمانی در فارس می‌شود.

وی هم‌افزایی میان دانشگاه و نمایندگان مردم را عامل مؤثری در توسعه متوازن سلامت استان دانست و بر استمرار حمایت‌ها و نگاه ویژه  نمایندگان مجلس به حوزه سلامت تأکید کرد.

در این نشست، دکتر «عبدالخالق کشاورزی»، معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه، گزارشی از آخرین وضعیت پروژه‌های عمرانی سلامت‌محور استان ارائه داد. همچنین دکتر «جعفر قادری» و دکتر روح الله نجابت، نمایندگان مردم شیراز و زرقان در مجلس شورای اسلامی، ضمن تشریح برنامه‌های جدید در زمینه توسعه خدمات سلامت و جذب منابع مالی، بر تداوم حمایت مجلس در تکمیل پروژه‌های عمرانی و افزایش دسترسی مردم به خدمات درمانی تأکید کردند.

در این دیدار، دکتر «کوروش عزیزی»، مشاور عالی رئیس دانشگاه، و دکتر «امین نیاکان»، معاون درمان دانشگاه نیز حضور داشتند.

پایان خبر

  • گروه خبری : آخرین اخبار,اخبار وب دا
  • کد خبری : 135390
مژگان رنجبر
خبرنگار

مژگان رنجبر

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

تنظیمات قالب