سرمایه گذاری برای تولید
دانشگاه علوم پزشکی شیراز
سرمایه گذاری برای تولید
  • 1404/03/24
  • - تعداد بازدید: 672
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

جلسه ستاد مدیریت بحران دانشگاه علوم پزشکی شیراز تشکیل شد/24 خرداد 1404

جلسه ستاد مدیریت بحران دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز در پی تجاوز رژیم صهیونیستی به ایران اسلامی، با حضور اعضای هیات رییسه دانشگاه تشکیل شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز، چهارمین جلسات ستاد مدیریت بحران دانشگاه در پی تجاوز رژیم صهیونیستی به ایران اسلامی، صبح امروز بیست و چهارم خرداد 1404، به ریاست دکتر «کوروش عزیزی» مشاورعالی رییس دانشگاه و با حضور جمعی از اعضای هیات رییسه و مسوولان و مدیران ارشد دانشگاه تشکیل شد.

مشاورعالی رییس دانشگاه علوم پزشکی شیراز در این جلسه با تأکید بر اهمیت آمادگی کامل مجموعه سلامت، به آماده‌ باش کامل تمامی بیمارستان‌ ها، مراکز درمانی، مراکز خدمات جامع سلامت و واحد‌های اورژانس در سراسر استان فارس اشاره کرد.

دکتر «کوروش عزیزی» افزود: در پی تجاوز رژیم صهیونیستی به کشورمان، علاوه بر اقدامات نیروهای نظامی و انتظامی برای دفاع از این مرز و بوم، تمامی دستگاه ‌ها، ادارات و نهادها وظایف خطیری بر عهده دارند و در این میان، وزارت بهداشت و به تبع آن دانشگاه ‌های علوم پزشکی کشور، مسوولیت حفظ و ارتقای سلامت آحاد جامعه را دارند.

مشاور عالی رئیس دانشگاه علوم پزشکی شیراز همچنین بر ضرورت همکاری ‌های بین ‌بخشی و تسریع در رفع چالش ‌های احتمالی تأکید کرد و خواستار بررسی دقیق تر در حوزه بهداشت و درمان، وضعیت ذخایر دارویی، تجهیزات پزشکی و وضعیت نیروی انسانی در تمامی واحدهای تحت پوشش دانشگاه شد.

در این جلسه اعضای هیات رئیسه دانشگاه علوم پزشکی شیراز نیز به ارائه توضیحات و گزارش ‌هایی در خصوص اقدامات و تدابیر اتخاذ شده در راستای حفظ آمادگی مجموعه دانشگاه در شرایط بحرانی پرداختند.

این جلسه صبح امروز بیست و چهارم خرداد 1404، در سالن شهدای گمنام حراست ساختمان مرکزی دانشگاه علوم پزشکی شیراز برگزار شد.

پایان خبر

  • گروه خبری : آخرین اخبار,اخبار وب دا
  • کد خبری : 126226
کلیدواژه
حبیب ا... یخاری
خبرنگار

حبیب ا... یخاری

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

تنظیمات قالب