سرمایه گذاری برای تولید
دانشگاه علوم پزشکی شیراز
سرمایه گذاری برای تولید
  • 1404/08/04
  • - تعداد بازدید: 104
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
رئیس دانشگاه علوم پزشکی شیراز در دیدار با فرماندار کوار تأکید کرد:

توسعه خدمات سلامت با مشارکت نیک‌اندیشان و بهره‌گیری از ظرفیت مسوولیت‌های اجتماعی

رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز، صبح امروز چهارم آبان ۱۴۰۴، در دیدار با فرماندار شهرستان کوار، بر ضرورت گسترش خدمات بهداشتی و درمانی با تکیه بر همراهی خیران سلامت و استفاده از ظرفیت مسوولیت‌های اجتماعی تأکید کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز، دکتر «سید بصیر هاشمی» در این دیدار با بیان اینکه ارتقای سطح خدمات سلامت در شهرستان‌های استان از اولویت‌های اصلی تیم مدیریتی دانشگاه است، گفت: تلاش ما بر این است که با تقویت زیرساخت‌های درمانی در شهرستان‌ها، نیاز به اعزام بیماران و مصدومان به مرکز استان کاهش یابد و خدمات مطلوب‌تری در محل ارائه شود.

وی نقش خیران و نیک‌اندیشان را در توسعه زیرساخت‌های حوزه سلامت بی‌بدیل خواند و افزود: با گسترش فرهنگ نیکوکاری و بهره‌گیری از ظرفیت خیران، می‌توان سرعت خدمت‌رسانی را افزایش داد و بسیاری از نیازهای درمانی مردم را با مشارکت آنان برطرف کرد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی شیراز در ادامه با اشاره به برنامه‌های در دست اجرای دانشگاه گفت: با برنامه‌ریزی دقیق، تلاش می‌کنیم خدمات امدادی، بهداشتی و درمانی در شهرستان‌ها با سرعت و کیفیت بیشتری ارائه شود.

دکتر هاشمی همچنین با تأکید بر محدودیت منابع مالی در نظام سلامت، افزود: بهره‌گیری از ظرفیت مسوولیت‌های اجتماعی دستگاه‌ها و نشان‌دار کردن بخشی از مالیات‌ها به نام سلامت، می‌تواند در تأمین پایدار منابع مالی و ارتقای خدمات درمانی بسیار مؤثر باشد.

در ادامه این دیدار، «بهنام ناهید» فرماندار کوار، با ارائه گزارشی از وضعیت سلامت شهرستان، خواستار حمایت و نگاه ویژه دانشگاه علوم پزشکی شیراز برای رفع چالش‌های موجود شد.

همچنین دکتر «سارا فروتن آرخلو» رئیس شبکه بهداشت و درمان شهرستان کوار، گزارشی از توانمندی‌ها، ظرفیت‌ها و نیازهای حوزه سلامت این شهرستان ارائه کرد.

پایان خبر

 

  • گروه خبری : آخرین اخبار,اخبار وب دا
  • کد خبری : 136154
کلیدواژه
حبیب ا... یخاری
خبرنگار

حبیب ا... یخاری

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

تنظیمات قالب