سرمایه گذاری برای تولید
دانشگاه علوم پزشکی شیراز
سرمایه گذاری برای تولید
  • //
  • - تعداد بازدید: 51
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
وزیر بهداشت :

تقویت عدالت در سلامت و گسترش خدمات پیشگیری و بهداشت از برنامه های اولویت دار وزارت بهداشت است

.

وزیر بهداشت درمان و آموزش پزشکی اظهار کرد: تقویت عدالت در سلامت و گسترش خدمات پیشگیری و بهداشتی از برنامه های اولویت دار وزارت بهداشت محسوب می شود.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز به نقل از وبدا، دکتر «بهرام عین اللهی» در حاشیه سفر به مشهد مقدس با بیان اینکه مسئله بهداشت و پیشگیری یکی از مهمترین راهکارها در ارتقاء سلامت جامعه به شمار می رود خاطر نشان کرد: در این راستا، تقویت و تجهیز ساختارهای بهداشتی، گسترش و تقویت خانه های بهداشت، نظام شبکه و توجه به برنامه پزشک خانواده از جمله برنامه هایی است که پیگیری خواهد شد.
وی تقویت نظام ارجاع و سلامت الکترونیک را از دیگر برنامه های وزارت بهداشت برشمرد و خاطر نشان کرد: توجه و رسیدگی به مناطق کم برخوردار و محرومیت زدایی از مهمترین برنامه هایی است که در وزارت بهداشت دنبال خواهد شد و امیدواریم با این برنامه ها بتوانیم از مشکلاتی که در حوزه درمان وجود دارد جلوگیری نماییم.
وزیر بهداشت درمان و آموزش پزشکی با اشاره به حضور سالانه زائران بارگاه منور رضوی از مناطق مختلف کشور و جهان در مشهد مقدس اظهار کرد: به طور حتم در زمینه اختصاص سرانه های بهداشتی و درمانی این مهم مورد توجه قرار خواهد گرفت./103
پایان خبر 
  • گروه خبری : آخرین اخبار,اخبار وب دا,اخبار کرونا ویروس جدید
  • کد خبری : 45896
کلیدواژه
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

تنظیمات قالب