معاون تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت در پنجمین کنگره بین المللی سلامت همراه در شیراز:
برای موفقیت بیشتر در درمان، از هوش مصنوعی، سلامت الکترونیک و علوم نوین بهره گیری شود
.

به گزارش روابط عمومی
دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز، دکتر «یونس پناهی» که به عنوان مهمان
ویژه در این آئین حضور داشت، افزود: از سال گذشته در موسسه ملی توسعه تحقیقات علوم پزشکی ایران(نیماد)، کمیته ای با عنوان سلامت الکترونیک و هوش مصنوعی راه اندازی شد که حدود دوازده متخصص مرتبط در آن عضو و آماده پذیرش طرح ها از جمله در حوزه سلامت همراه هستند.

این مقام مسوول در وزارت بهداشت، برای موفقیت بیشتر در حوزه درمان، استفاده از از علوم نوینی همچون پزشکی بازساختی، مهندسی بافت، سلول درمانی و ژن درمانی رادر کنار سلامت الکترونیک و هوش مصنوعی، تاثیرگذار خواند.
این مقام مسوول در
وزارت بهداشت در ادامه با اشاره به تولید دانش، به عنوان یکی از پیش نیازهای مرجعیت علمی، توضیح داد: کشور ما در سطح منطقه، رتبه نخست و در سطح جهان، رتبه پانزدهم تولید علم را داراست و البته افزون بر تولید علم، سرعت تولید آن نیز دارای اهمیت است که در این زمینه باید شتاب علمی کشور را افزایش دهیم.
ضرورت بهره مندی از فناوری در کنار علم، برای دستیابی به اقتصاد دانش بنیان، از دیگر تاکیدهای معاون
تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت، در
پنجمین کنگره بین المللی سلامت همراه بود.
از دیگر برنامه های
حضور معاون تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت در شیراز، بازدید از نمایشگاه جانبی تولیدات فناورانه در این کنگره و رونمایی از چهار محصول شرکت های مرکز رشد فناوری اطلاعات معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی شیراز بود.
همچنین معاون تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت پس از بازدید از نمایشگاه جانبی تولیدات فناورانه در پنجمین کنگره بین المللی سلامت همراه، در یک نشست هم اندیشی با روسای مراکز تحقیقاتی دانشگاه شرکت کرد.
زیارت مزار شهید
گمنام در پردیس شهر صدرا و تجدید میثاق با آرمان های شهدا، از دیگر برنامه های
حضور دکتر پناهی در شیراز بود.
پایان خبر
نظر دهید