سرمایه گذاری برای تولید
دانشگاه علوم پزشکی شیراز
سرمایه گذاری برای تولید
  • //
  • - تعداد بازدید: 76
  • زمان مطالعه : 5 دقیقه

با دبیرخانه سلامت و امنیت غذایی دانشگاه علوم پزشکی شیراز آشنا شویم/ بخش یک

.

در راستای کمک به سیاستگذاری مبتنی بر شواهد و خرد جمعی، همچنین
با هدف ارتقای همه جانبه سلامت استان، جلب مشارکت های بین بخشی، پیگیری و پایش
مصوبات شورای عالی سلامت و امنیت غذایی و شورای برنامه ریزی و توسعه استان،
دبیرخانه سلامت و امنیت غذایی (دبیرخانه ساغ) به استناد نامه های شماره 932/212/د
، 933/212/د، 934/212/د ، مورخ 22/05/99 و همچنین نامه شماره 1003/212/د مورخ
04/06/99 معاونت توسعه مدیریت و منابع وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، تشکیل
شد و به دنبال ابلاغ ساختار و ماموریت جدید، فعالیت خود را به عنوان یکی از واحدهای
زیر مجموعه حوزه ریاست دانشگاه، از شهریور سال 1399 آغاز کرد.



ماموریت:
دبیرخانه سلامت و امنیت غذایی بازوی تصمیم ساز کارگروه تخصصی اجتماعی، فرهنگی،
سلامت، زنان و خانواده استان، هیات امناء و هیات رئیسه دانشگاه علوم پزشکی بوده و
مدیریت و هماهنگ سازی فرآیند سیاستگذاری سلامت را بر عهده دارد.



دبیرخانه سلامت و امنیت غذایی برای انجام این ماموریت، با
شناخت شبکه ذینفعان و یاری گرفتن از آنان، شواهد کافی برای توصیف و تحلیل مسایل
سلامت استان را فراهم می آورد و مداخلات مناسب را در چارچوب اسناد بالادستی و حوزه
اختیارات استان پیشنهاد می کند.



دبیرخانه ساغ با هدف اجرای هرچه بهتر وظایف و ماموریت های
خطیر خود، از نظرات کارشناسان، صاحبنظران، انجمن های علمی و تخصصی استان، مرکز
علمی و پژوهشی، سازمان های مردم نهاد و دیگر منابع بهره مند می شود.



دبیرخانه ساغ، در حوزه ریاست دانشگاه تشکیل شده و محصول کار
آن حسب مورد به کارگروه تخصصی اجتماعی، فرهنگی، سلامت، زنان و خانواده استان، هیات
امناء و یا هیات رئیسه دانشگاه علوم پزشکی ارائه می شود.



این دبیرخانه از یک سو با دبیرخانه شورای عالی سلامت و
امنیت غذایی و شوراهای تصمیم گیرنده در استان، در ارتباط بوده و از سوی دیگر با مجموعه های شهرستانی تعامل دارد. این شوراها
شامل موارد زیر است:



1.       شورای برنامه ریزی و
توسعه استان (بالاترین شورای تصمیم گیری در سطح استان)



2.       کارگروه اجتماعی،
فرهنگی، سلامت، زنان و خانواده استانداری



3.       هیات امنای دانشگاه علوم
پزشکی (بالاترین سطح تصمیم گیری در دانشگاه)



4.       هیات رئیسه دانشگاه



5.       کمیته برنامه ریزی
شهرستان (بالاترین سطح تصمیم گیری در شهرستان زیر نظر فرماندار)



 



ارکان دبیرخانه سلامت و امنیت غذایی:



1.       خانه مشارکت مردم در
سلامت استان



2.       شورای پیام گزاران سلامت
استان



3.       مرکز اسناد و شواهد
راهبردی



4.       کمیته دیده بانی سلامت
استان



5.       اندیشگاه سلامت



6.       کمیته صیانت از حقوق
مردم در سلامت



 



دکتر «نگار درویش سروستانی» سرپرست دبیرخانه
سلامت و امنیت غذا
یی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز


 

  • گروه خبری : آخرین اخبار,اخبار وب دا
  • کد خبری : 56648
کلیدواژه
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

تنظیمات قالب