سرمایه گذاری برای تولید
دانشگاه علوم پزشکی شیراز
سرمایه گذاری برای تولید
  • //
  • - تعداد بازدید: 55
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
سرپرست مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت بهداشت اعلام کرد:

آغاز واکسیناسیون گروه سنی 5 تا 11 سال در سراسر کشور به صورت پلکانی و با رضایت والدین

.

سرپرست مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت بهداشت پیرو مصوبات ستاد ملی کرونا گفت: ستاد مصوب کرد که واکسیناسیون گروه سنی 5 تا 11 سال در سراسر کشور به صورت پلکانی و با رضایت والدین اغاز شود.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز به نقل از وبدا، مهندس «محمد هاشمی» درخصوص مصوبات پیشنهادی جهت تصویب در ستاد ملی کرونا به ریاست رییس جمهور، مورخ دوم بهمن 1400، عنوان کرد: بر این اساس، با توجه به لزوم آمادگی کامل مراکز درمانی مقابله با کرونا؛ اجرای ماده 27 قانون جمعیت مبنی بر به کارگیری خانم های پزشک دارای فرزند در محل سکونت به مدت 6 ماه به تعویق می افتد و مطابق روال قبلی وزارت بهداشت خدمت می کنند.
وی افزود: همچنین، ستاد مصوب کرد که واکسیناسیون گروه سنی 5 تا 11 سال در سراسر کشور به صورت پلکانی و با رضایت والدین آغاز شود.
فعالیت مدارس به قوت خود باقی است
سرپرست مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت بهداشت بیان کرد: فعالیت مدارس نیز به قوت خود باقی بوده و تعطیل نیستند و چنانچه ستاد ملی کرونا تصمیمات جدید اتخاذ کند، اعلام خواهد شد./103
پایان خبر
  • گروه خبری : آخرین اخبار,اخبار وب دا,اخبار کرونا ویروس جدید,اخبار ودانستنی های واکسیناسیون
  • کد خبری : 54132
کلیدواژه
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

تنظیمات قالب