سرمایه گذاری برای تولید
دانشگاه علوم پزشکی شیراز
سرمایه گذاری برای تولید
  • 1404/01/25
  • - تعداد بازدید: 92
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه

ارایه بیش از 24 هزار مشاوره تغذیه به مردم شیراز در سال 1403 به همت کارشناسان تغذیه مرکز بهداشت شهدای والفجر

با توجه به روند رو به افزایش اضافه وزن و چاقی و بیماری های غیرواگیر در جامعه، نقش مؤثر تغذیه سالم در پیشگیری و کنترل اضافه وزن و چاقی، دیابت، بیماری های قلبی و عروقی، پرفشاری خون و موارد مشابه از اهمیت بیشتری برخوردار شده است؛ در همین راستا، کارشناسان تغذیه، در مسیر دستیابی به سلامت مردم با تلاش روزافزون  فعالیت های موثری را انجام می دهند.

به گزارش روابط عمومی مرکز بهداشت شهدای والفجر، رئیس این مرکز گفت: در سال گذشته، بیست و چهار هزار و 360 نفر در مراکز جامع سلامت زیر پوشش مرکز بهداشت شهدای والفجر شیراز، مشاوره تغذیه دریافت کردند که آمارها نشان می دهد 78 درصد افرادی که پیگیری شده اند، بهبودی مطلوبی داشته اند.

دکتر «علیرضا شریعتی» اضافه کرد: بیشترین آمار مشاوره مربوط به گروه سنی میانسالان است که عمده ترین مشکل آنها را اضافه وزن، چاقی و دیابت شامل می شود؛ نوجوانان، زنان باردار، کودکان، جوانان و سالمندان اولویت های بعدی این مشاوره ها بودند.

کارشناس مسوول تغذیه مرکز بهداشت شهدای والفجر نیز در این زمینه گفت: در راستای ارتقای آگاهی تغذیه ای عموم مردم، نشست های آموزشی متعددی از سوی کارشناسان تغذیه برای گروه های سنی مختلف به ویژه گروه های آسیب پذیر، تیم سلامت، دانش آموزان، والدین، کارکنان اداره ها و ارگان ها به صورت مستمر در سال گذشته برگزار شد.

«الهام کاووسی» با اعلام این که در سال گذشته، هزار و 548 نشست آموزشی برای شصت و یک هزار و 54 نفر برگزار شده است، افزود: این نشست های آموزشی با هدف اصلاح عادت های غلط غذایی و بهبود تغذیه فردی در موضوعات مختلف تغذیه بوده است.

او انجام هزار و 170 نظارت از برنامه های مکمل یاری و پایگاه تغذیه سالم در مدارس، پایگاه پزشک خانواده، پایگاه سلامت، خانه بهداشت و ادارات از سوی کارشناسان تغذیه در سطح ستاد و مراکز محیطی را از دیگر برنامه های اجرا شده در سال گذشته برشمرد.

کاوسی در زمینه تاثیر این فعالیت ها بر سلامتی مردم، گفت: افزایش دسترسی مردم شهرها و روستاها به خدمات مشاوره تغذیه، سبب ارتقاء و بهبود وضعیت رشد گروه های هدف به ویژه کودکان، دانش آموزان، زنان باردار، بیماران دیابتی و افراد چاق و سایر گروه های هدف و نظارت بر نحوه ارایه و اجرای خدمات تغذیه به افراد، در کنار بهبود کیفیت خدمات، سبب ارتقای سلامت جامعه، شناسایی مشکلات شایع در منطقه و تلاش برای بهبود و مرتفع شدن آن می شود./م.اصل نژاد

پایان خبر

 

 

  • گروه خبری : آخرین اخبار,اخبار وب دا
  • کد خبری : 121426
مهدی  آذین فر
خبرنگار

مهدی آذین فر

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

تنظیمات قالب