اطلاعیه انتشار شماره September 2025 نشریه IJNS
نشریه International Journal of Nutrition Sciences (IJNS) یک فصلنامه بینالمللی از مجموعه انتشارات دانشگاه علوم پزشکی شیراز، با دسترسی آزاد و به زبان انگلیسی است که در پایگاههای معتبری از جمله SCOPUS، EBSCO، DOAJ و Chemical Abstracts نمایه میشود.
شماره سوم از سال دهم این مجله مربوط به September 2025، با مقالات زیر، در وبگاه https://ijns.sums.ac.ir/ منتشر شده است:
The Effect of Probiotics on Sport Performance of Athletes: A Review on Best Probiotics
Nutritional Quality of Low-Calorie Biscuits Enriched with Date Press Cake
The Effect of Jujube Fruit Flour on Physical, Chemical, Sensory and Microbial Properties of Biscuits
Lipid-Lowering Effect of Citrullus colocynthis in Diabetic Patients
Knowledge on Front-of-Pack Food Labelling among Adult Urban Population in Puducherry, India
The Potential of Parish Rice (Rice with Low Glycemic Index) to Inhibit Obesity and Diabetes in Mice
Impact of Fast Food Consumption on Body Weight and Body Mass Index among Adults
سایر نشریات علمی این دانشگاه نیز در نشانی journals.sums.ac.ir قابل مشاهده است.
معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز
نظر دهید