نماینده ولی فقیه در استان فارس در نشست شورای عالی اخلاق پزشکی دانشگاه علوم پزشکی شیراز؛
راه اندازی مرکز مشاوره درمان ناباروری اقدامی ارزشمند است که با پیگیری مدیران دغدغه مند دانشگاه علوم پزشکی شیراز به ثمر رسیده است
نخستین نشست شورای عالی اخلاق پزشکی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز در سال 1403، صبح امروز با حضور نماینده ولی فقیه در استان فارس و امام جمعه شیراز و با محوریت بررسی عملکرد یک ساله مرکز مشاوره درمان ناباروری دانشگاه برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز، نماینده ولی فقیه در استان فارس و امام جمعه شیراز در این نشست با تقدیر از رئیس و مجموعه مدیریتی دانشگاه علوم پزشکی شیراز برای راه اندازی این مرکز مشاوره، این اقدام را فعالیتی ارزشمند دانست که با پیگیری مجموعه دانشگاه علوم پزشکی شیراز و مدیران دغدغه مند به ثمر رسیده است.
آیت الله دکتر «لطف الله دژکام» اظهار امیدواری کرد، روند پیشبرد فعالیت ها در مرکز مشاوره درمان ناباروری دانشگاه، در مسیر رو به جلو باشد و از کارشناسان و مشاوران این مرکز خواست در ارایه خدمات به مراجعان با اراده و جدیت اقدام کنند و با استمرار این اقدامات، به افراد بیشتری از گروه هدف ارایه خدمت کنند.
او در ادامه با تاکید بر توان و تجربه علمی مجموعه دانشگاه علوم پزشکی شیراز، تصمیمات علمی و دانشگاهی در حوزه های تخصصی را مانند فتوای علما برشمرد که اجرای آنها لازم است و اضافه کرد: شما متخصصان امر هستید و علم و تخصص شما می تواند به وضع و تدوین قوانین محکم در حوزه مشاوره و درمان ناباروری کمک کند.
نماینده ولی فقیه در استان فارس و امام جمعه شیراز در بخش دیگری از سخنان خود در این نشست، بر نقش و قدرت رسانه ها و توانمندی فضای مجازی برای اطلاع رسانی اقدامات مراکز درمان ناباروری و آگاه سازی جامعه از مراحل و اصول دریافت مشاوره ها و پیگیری مسایل مرتبط با درمان ناباروری تاکید کرد و گفت: آگاهی رسانی به جامعه، وظیفه ای همگانی است که همه مسوولان امر باید به آن توجه داشته باشند.
آیت الله دژکام با اشاره به پایبندی مردم به اعتقادات دینی و مذهبی، تاثیر و اهمیت آموزش به مردم و ارایه بسته های آموزشی علمی، شرعی و اخلاقی را یادآور شد.
ارتباط مداوم با مردم و آگاهی رسانی مستمر به جامعه، در مسیر توسعه فعالیت مراکز درمان ناباروری
رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز نیز در نشست شورای عالی اخلاق پزشکی دانشگاه با تقدیر از کارشناسان و مشاوران مرکز مشاوره درمان ناباروری دانشگاه که با دلسوزی و جدیت مسایل این حوزه را دنبال می کنند، گفت: این توجه و خدمت رسانی به مردم، تقویت اعتمادسازی در جامعه نسبت به خدمات مراکز درمان ناباروری را به همراه دارد.
دکتر «سید وحید حسینی» همچنین ارتباط مداوم با مردم و آگاهی رسانی مستمر به جامعه را در راستای توسعه خدمات مرکز مشاوره درمان ناباروری دانشگاه موثر دانست.
او انگیزه، دغدغه مندی، بهره مندی از دانش کافی، دلسوزی و پیگیر بودن کارشناسان مرکز مشاوره درمان ناباروری را بزرگ ترین سرمایه معنوی در پیشبرد هر چه بهتر اقدامات برشمرد و توسعه زیرساخت های نرم افزاری و سخت افزاری در مراکز درمان ناباروری استان را برای نظم دهی و انسجام بیشتر مسایل این حوزه، مهم خواند.
مشاور عالی رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز نیز در این نشست گفت: راه اندازی مرکز مشاوره درمان ناباروری در استان سبب شده تا مسایل و معضلات این حوزه که در بطن جامعه وجود داشت، شناسایی و نمایان شود که فعالیت افراد سودجو یکی از این معضلات بوده و سبب آسیب های اقتصادی، فرهنگی و اخلاقی شده است.
دکتر «محمود نجابت» تاکید کرد: افرادی که در حوزه درمان ناباروری فعالیت دارند، نیاز است به تمام مسایل این حوزه، آگاهی داشته و دارای صلاحیت های لازم در زمینه های مختلف باشند.
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی شیراز دیگر عضو این نشست بود که با اشاره به فعالیت 6 مرکز درمان ناباروری در استان فارس گفت: تلاش داریم تا با راه اندازی کلینیک اهداء، بسیاری از چالش ها در این زمینه برطرف شود.
دکتر «مهرداد شریفی» از افزایش مراجعه به مراکز مشاوره و درمان ناباروری دانشگاه در ماه های گذشته خبر داد.
در ادامه این نشست، اساتید، پزشکان، کارشناسان و مشاوران مرکز مشاوره درمان ناباروری دانشگاه، مهمترین چالش ها و دغدغه ها در حوزه درمان ناباروری را به حاضران ارایه کردند و در زمینه رفع این چالش ها، گفت و گو شد.
این نشست، صبح امروز یکم اردیبهشت 1403، در دفتر ریاست دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز، برگزار شد.
پایان خبر