سرمایه گذاری برای تولید
دانشگاه علوم پزشکی شیراز
سرمایه گذاری برای تولید
  • 1405/03/20
  • - تعداد بازدید: 68
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
مدیر امور پشتیبانی و رفاهی دانشگاه علوم پزشکی شیراز خبر داد:

کوهپیمایی کارکنان دانشگاه به منطقه «گردوکنک» در استان کهگیلویه و بویراحمد

مدیر امور پشتیبانی و رفاهی دانشگاه علوم پزشکی شیراز، از برگزاری کوهپیمایی و گل‌گشت «گردوکنک» در استان کهگیلویه و بویراحمد با حضور بیش از 60 نفر از کارکنان دانشگاه خبر داد.

به گزارش روابط عمومی معاونت توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز، مهندس «مهدی فرجی کوجردی» مدیر امور پشتیبانی و رفاهی دانشگاه با اعلام این خبر گفت: این برنامه با حضور بیش از ۶۰ نفر از کارکنان دانشگاه و با همکاری معاونت بهداشت دانشگاه و به مناسبت هفته بدون دخانیات و روز جهانی محیط زیست، با هدف ترویج ورزش همگانی، ارتقای نشاط سازمانی و رفع خستگی همکاران برگزار شد.

وی با تشریح روند اجرای این برنامه افزود: این برنامه از مجموعه فرهنگی ـ ورزشی ولایت شیراز به سمت منطقه گردوکنک آغاز شد و شرکت‌کنندگان پس از بهره‌مندی از طبیعت منطقه و تجدید قوا، ساعت ۱۶:۳۰ به سمت جاده بازگشته و در نهایت ساعت ۲۱ همان روز به شیراز رسیدند.

مهندس فرجی با اشاره به آثار مثبت این برنامه‌های ورزشی و طبیعت‌گردی تصریح کرد: چنین برنامه‌هایی نقش مؤثری در افزایش روحیه، ایجاد شادابی و تقویت همدلی میان همکاران دارد و بدون تردید، دانشگاهیان با انرژی مضاعف در محیط کار حاضر خواهند شد.

وی در پایان با توجه به استقبال گسترده کارکنان از برنامه‌های همگانی ماه‌های گذشته از جمله برم فیروز، رصدخانه و برنامه اخیر گردوکنک، از تداوم و برگزاری منظم این‌گونه برنامه‌ها در آینده خبر داد و بر حمایت مدیریت دانشگاه از فعالیت‌های سلامت‌محور و نشاط‌آفرین تأکید کرد.

پایان خبر

  • گروه خبری : اخبار وب دا,آخرین اخبار
  • کد خبری : 154605
کلیدواژه
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

تنظیمات قالب