به بهانه برگزاری یادواره شهدای سلامت فارس؛
همراه با شهدا/ شهید «قلیج اکبری سارویی»
در طی بیش از سه سال گذشته در روزهای دوشنبه، با شهدای مجموعه سلامت فارس در طول سال های دفاع مقدس که در کنار خدمات پشتیبانی در جبهه های حق علیه باطل و خدمت به رزمندگان غیور میهن در بهداری ها و بیمارستان های صحرایی، شهدای گرانقدری را به این انقلاب تقدیم کرده اند، آشنا شدیم و این بخش با معرفی شهدای استان فارس ادامه یافت.
همچنین در ادامه با شهدای مدافع سلامت دانشگاه علوم پزشکی شیراز که در روزهای بحران کرونا، با از جان گذشتگی در سنگر سلامت، برای حیات بیماران جنگیدند آشنا شدیم و در ادامه نیز با شهدای مدافع حرم استان که در دفاع از حرم مطهر حضرت زینب(س) در سوریه به شهادت رسیدند و سپس با شهدای استان فارس آشنا شدیم.
به بهانه برگزاری یادواره شهدای سلامت که در مهر سال جاری برگزار خواهد شد، این بخش از «همراه با شهدا» به شهید «قلیج اکبری سارویی»، از شهدای هشت سال دفاع مقدس استان فارس اختصاص دارد تا با زندگی و شخصیت این شهید والامقام، بیشتر آشنا شویم.
شهید «قلیج اکبری سارویی»
تاریخ و محل تولد: 2 اسفند 1315 در شهرستان فیروزآباد
تاریخ و مکان شهادت: 11 اردیبهشت 1361 در منطقه فکه
محل خدمت: بهداری فیروزآباد
در متن کتاب «پروانه های بی پروا» آمده است:
«شهید اکبری کارمند بهداری بود و با کمک های اولیه پزشکی، دارو و تزریقات آشنایی داشت. اگر از اهل مسجد کسی مریض می شد، شهید اکبری نخستین کسی بود که به عیادتش می رفت و فی سبیل الله به او کمک می کرد. مدتی را در مطب دکتر کار می کرد. کار مطب که تمام می شد، وسایل بهداشتی و درمانی اش را بر می داشت و به خانه ها سر می زد تا اگر کسی مریضی در خانه داشت، بتواند به آنها رسیدگی کند.
آخر شب هم با بچه های بسیجی برای محافظت از شهر در جاده ها نگهبانی می داد. مدتی پس از شهادتش، جنازه ای را به شهر آوردند و به خاک سپردند. پس از عملیات دوم فکه به خواب فردی آمد و گفت: «آن شهیدی که به اسم من دفن کردید، من نیستم و جنازه من هنوز در همان منطقه است.»
چهل روز بعد، در تفحص، جنازه شهید اکبری پیدا شد و در زادگاهش به خاک سپرده شد.»
بخشی از وصیتنامه شهید «قلیج اکبری سارویی»
«تا آخرین قطره خونم از قرآن و اسلام دفاع می کنم»
پایان خبر